...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Martin Braun Sp.zo.o., materiał promocyjny

Sernik brulee

autorzy: Martin Braun i Grados

blacha 40x60 cm

Blat czekoladowy
Składniki:
1000 g Braun- Schokino
250 g wody
250 g oleju

Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki mieszamy razem na średnich obrotach przez około 3 min. Następnie wykładamy na blachę 40 x 60 cm.

Masa serowa
2400 g twarógu półtłustego
800 g mleka
200g Sernix  Braun
480 g cukru
16 szt. jaj ( białko / żółtko ) (800 g)

Dodatkowy składnik:
1400 g Wiśnie prażone Grados

Sposób przygotowania:
Białka ubić z połową cukru, resztę składników połączyć razem i wymieszać na średnich obrotach. Na koniec dodać ubite białko i wylać masę serową na ciasto czekoladowe. Na wierzch szprycować  Wiśnię Prażoną Grados. Piec w temp 170 stopni przez ok 60 minut.

 

Krem brulee
Składniki:
1500 g śmietanki
900 g mleka
450 g Creme Brulee

Sposób przygotowania:
Śmietankę i mleko zagotować, zdjąć ze źródła ciepła i wsypać Creme Brulee. Jak przygotowany krem zacznie tężeć, wylewamy na wystudzony sernik i schładzamy. Całość dekorujemy obsypując kakao.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Martin Braun Sp.z o.o

Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji