...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Pfahnl Polska, materiał promocyjny

Ciasto makowe

autor: PFAHNL Polska

Masa makowa B4 - wysokiej jakości masa makowa, wyróżniająca się doskonałym aromatem i smakiem. Dzięki specjalnie dobranym składnikom doskonale nadaje się do wypiekania. Masa jest termostabilna i nadaje się też do mrożenia. Poprzez dodatek bułki tartej można jeszcze zwiększyć ilość wody.

 

Zalety produktu: zawartość maku 35%,klasyczna masa makowa, doskonały smak, łatwość rozsmarowywania i ozdabiania, długo utrzymuje świeżość i soczystość, brak rozwarstwień - produkt nie oddziela się od ciasta, stabilność mrożenia.

Skład
cukier, mak stabilizowany (35%), dekstroza, mąka sojowa, panierka (mąka pszenna, woda, drożdże, sól, skrobia modyfikowana, serwatka w proszku (zawiera mleko), kakao odtłuszczone, cynamon, aromat (wanilinowy)

Receptura
1,000 kg Masa makowa B4 /Art. Nr. PL00502825
0,200 kg Bułki tartej
0,500 kg Wody
-----------------------------------------------------
1,700 kg Masy makowej

Wytwarzanie
Masę makową wymieszać z bułką tartą lub okruchami, zalać gorącą wodą i pozostawić na krótko. Można doprawić rumem lub aromatem migdałowym.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Pfahnl Polska Sp. z o.o.








Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji