...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Najbardziej poczytne...

Prezentujemy ranking najbardziej poczytnych tekstów (merytorycznych) oraz receptur i tutoriali, które opublikowaliśmy na łamach portalu (a wcześniej w magazynie drukowanym dla prenumeratorów) w ciągu naszej już ponad 30 miesięcznej egzystencji. Niektóre z tekstów dorobiły się już ponad 30 tys. kliknięć. Dziękujemy!

Na początek prezentujemy ranking 20. artykułów merytorycznych, które znalazły się na szczycie listy oglądalności w naszym portalu. Przy okazji przypominamy, że każdy artykuł na portalu posiada swoje słowa kluczowe (tagi), które pomagają nam posegregować tematycznie publikacje, ale również Wam mogą pomóc w znalezieniu interesujących tekstów - wystarczy kliknąć w nazwę słowa kluczowego, żeby zobaczyć inne materiały do niego przypisane. Cyferka obok słowa kluczowego określa ilość materiałów przypisaną do tego słowa.

Na kocią łapę - Cat Cafe
Anatomia zła - nielegalny rynek żywności w Polsce
MUST HAVE, czyli przybornik sugarcraftera
Opakowanie w pigułce
Styl angielski jego rozwój, odmiany oraz wybitni przedstawiciele
Zmiany w ustawie o VAT od stycznia 2014 r.
Czekoladowy Londyn
Świat tortów i ciast. Wielkie wejście po angielsku
Skarby daktyli, cz. I
Obowiązek znakowania wartością odżywczą
Bezpieczeństwo żywności – jak to się robi w Belgii?
Chleb z dodatkiem trochę innej mąki
Znakowanie pieczywa – co i dlaczego kwestionują inspekcje kontrolujące
Normalny chleb – w prostocie siła
Mniej soli dla zdrowia
Surowce mas czekoladowych
Pralina z wadą - przyczyny ich powstawania, sposoby zapobiegania
Świąteczny cud marketingowy
Świąteczny cud marketingowy
Chleb w 5 testach

Poniżej ranking najbardziej klikanych receptur oraz tutoriali z naszego działu receptur.
Tort 4 piwonii - tutorial
Wierna kopia Złomka - tutorial
Tutorial Roberta Antczaka: Lwia głowa
Ciasto czekoladowo-orzechowe
Ciasto jogurtowe
Baza drożdżowa 20%
Piernik z białym makiem
Kostka Makowa Opium
Torcik wigilijny
Tort Schwarzwald

Autorom dziękujemy za wkład pracy a wszystkim Czytelnikom za zainteresowanie naszym portalem i magazynem drukowanym.

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji