...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kruszwica, materiał promocyjny

Już wkrótce zapraszamy na II edycję Celebrity Meeting

Wydarzenie, organizowane przez Akademię Mistrza, to spotkanie najlepszych polskich cukierników i szefów kuchni z gwiazdami światowego formatu.

W zeszłym roku mieliśmy okazję gościć włoskiego mistrza Leonardo di Carlo, który podzielił się z uczestnikami swoim bogatym doświadczeniem cukierniczym i wieloma interesującymi pomysłami.

Gościem specjalnym tegorocznej edycji będzie Walter Vogt – profesor, wybitny szef kuchni i mistrz cukiernictwa z Argentyny. Będzie to niepowtarzalna okazja, aby w praktyce poznać warsztat mistrza, zainspirować się jego wiedzą i umiejętnościami oraz dowiedzieć czegoś więcej o południowoamerykańskiej sztuce kulinarnej.

Walter Vogt
Walter Vogt urodził się w Argentynie, ale jego niemieckie korzenie w dużym stopniu wpłynęły na jego rozumienie kuchni. Dociekliwość i nonkonformizm skłoniły go do poszukiwania nowych kulinarnych dróg i rozwiązań. W swojej pracy cukiernictwo łączy z kuchnią słoną, będącą czymś więcej niż zwykłą kombinacją technik i składników.

Doświadczenie zdobywał w szkołach i instytutach kulinarnych oraz cukierniach i restauracjach w wielu krajach. Przez ponad 10 lat pracował jako profesor w szkole gotowania Espaisucre z Jordi Butronem i Xano Saguerem. Prowadził kursy tradycyjnych wypieków, był szefem zespołu kreatywnego deserów oraz szefem kuchni restauracji Espaisucre. Dzisiaj realizuje indywidualne projekty gastronomiczne. Jego specjalnością są desery restauracyjne.



Temat spotkania
Motywem przewodnim spotkania będą desery restauracyjne na talerzu i w szkle z wykorzystaniem składnika głównego – malin. Podczas specjalnego wykładu i warsztatów profesor podzieli się z uczestnikami wiedzą o konstrukcji deserów, kompozycji, składnikach. Pasja mistrza do łączenia różnych smaków i szukania nieoczywistych rozwiązań z pewnością zaowocuje nietypowym podejściem do tematu spotkania.

Dlaczego warto być z nami?

  • znajdziesz się w elitarnym gronie najlepszych polskich cukierników i szefów kuchni
  • zyskasz okazję do wymiany doświadczeń, rozmów i dyskusji z ludźmi z branży
  • będziesz mieć możliwość rozmowy z mistrzem, zadawania pytań, testowania nowatorskich technik przygotowywania deserów
  • wzbogacisz swoją wiedzę i umiejętności
  • spędzisz czas w kreatywnej i przyjaznej atmosferze, korzystając z bogatego programu, składającego się z wykładu, warsztatów oraz lunchu i uroczystej kolacji

Zapraszamy!

7-8 grudnia, Warszawa, Hotel Airport Okręcie

http://www.akademiamistrza.pl/warsztat-mistrza/

Bieżące wydanie czasopisma

Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji