...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MH, materiał promocyjny

Kołoczyki z ciasta półfrancuskiego - fotorelacja

17 stycznia Mała Akademia, po raz pierwszy z belgijską firmą Dossche Mills, zorganizowała warsztaty dla śląskich uczniów z ciekawej, choć wymagającej sztuki prowadzenia ciasta półfrancuskiego i produkcji m.in. croissantów. 23 stycznia uczniowie przygotowali konkursowe wyroby słodkie, słone, pikantne oraz półgastronomiczne.

Przypomnijmy, jak wyglądały kulisy konkursu Małej Akademii:

TWARZE:

Pani Iwona, opiekunka Marzeny Kajzerek, mocno wierzyła w swoją uczennicę.

 

Szymon Konkol z przyszłym piekarzem Grzegorzem

Porządek musi być. Jury oceniało również czystość na stanowisku pracy

Przedstawiciele firmy Dossche Mills, technolog Karol Nowicki oraz menadżer ds. klientów kluczowych Paweł Nowak

Marzena Kajzerek nie podejrzewała, że wygra ten konkurs

Krzysztof Wysłucha i Szymon Konkol

 

Redaktor naczelna Joanna Synoradzka z portalu DlaPiekarzy.pl przyjechała osobiście wręczyć nagrody dla pierwszej trójki

SZTUKA DEKOROWANIA

PRACE KONKURSOWE

I miejsce - Marzena Kajzerek

Takie szkolenie dla młodzieży to nowe doświadczenie dla przedstawicieli firmy Dossche Mills i miły przerywnik w pracy. Jest szansa, że na przełomie maja i czerwca panowie przygotują szkolenie z ciasta biszkoptowego i biszkoptowo-tłuszczowego.

Wybrać 1-2-3 miejsce było naprawdę trudno.

O wydarzeniu przeczytasz na stronie [link]

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czy absolwenci szkół gastronomicznych mają dobry start? Jak wykonać tort na 600 osób w 1-osobowej pracowni? Czy przekształcenie swojej działalności w spółkę dziś się opłaca? Czym różni się szarlotka od jabłecznika?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji