...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kruszwica, materiał promocyjny

Konkurs Maestro Wypieków

Pochwal się swoim kunsztem! Buduj społeczność fanów! Korzystaj z wiedzy Cukierniczych Mistrzów! Zostań Maestro Wypieków i zdobądź fantastyczne nagrody! Maestro Wypieków może być tylko jeden!

Jak nim zostać?
- Zarejestruj się w portalu akademiamistrza.pl i stwórz swój profil.
- Weź udział co najmniej w jednym etapie konkursu, przygotuj cukiernicze arcydzieła i zdobądź jak najwięcej punktów.

- Na adres: jacek.zieba@bunge.com prześlij opis wraz ze zdjęciami lub filmem video. W temacie maila wpis „Konkurs”. Przepis, technika wykonania Pracy Konkursowej oraz lista użytych składników muszą zostać opisane w Karcie Konkursowej. Karta wraz z dokumentacją fotograficzną (min. 3 zdjęcia), nagraniem video lub linkiem do nagrania video, na którym przedstawiona będzie technika i sposób wykonania Pracy Konkursowej muszą zostać przesłane najpóźniej do ostatniego dnia danego miesiąca, w którym trwa określony etap Konkursu. Karty Konkursowe będą wstępnie weryfikowane przez Jury i w ciągu 5 dni roboczych Prace zamieszczone zostaną na profilu konkursowym oraz na profilu Uczestnika.

Kartę Konkursową możesz pobrać TUTAJ.

- Zachęć innych cukierników i pasjonatów cukiernictwa do rejestrowania się na portalu akademiamistrza.pl i oddawania głosów na Twoje prace. Każdy głos może zadecydować o Twoim zwycięstwie! Uwaga: Głos będzie mogła oddać tylko osoba, która zarejestruje się na portalu Akademia Mistrza.

- Oczaruj Jury i przekonaj ich, że to właśnie Ty jesteś najlepszy!


Co? Gdzie? Kiedy?

Konkurs będzie odbywał się na portalu akademiamistrza.pl

I etap: 1 – 31 marca 2015 roku.
Zadanie Konkursowe: wykonanie ciasta wielkanocnego. Ciasto może mieć dowolny kształt, dowolną wysokość i dowolną kompozycję. Wszystkie składniki użyte wPracy Konkursowej, muszą być jadalne.  Praca Konkursowa powinna zawierać margarynę Qualita 80% lub olej Maestro.

II etap: 1 – 30  kwietnia 2015 roku.
Zadanie Konkursowe: wykonanie tortu komunijnego. Tort może mieć dowolny kształt, dowolną wysokość i dowolną kompozycję. Wszystkie składniki użyte wPracy Konkursowej muszą być jadalne. Praca Konkursowa powinna zawierać margarynę Maestro kremową.

III etap: 1 – 31 maja 2015 roku.
Zadanie Konkursowe: wykonanie ciasta/tortu okolicznościowego dla dzieci. Ciasto/tort może mieć dowolny kształt, dowolną wysokość i dowolną kompozycję. Wszystkie składniki użyte wPracy Konkursowej, muszą być jadalne. Praca Konkursowa powinna być wykończona w stylu angielskim.

IV etap: 1 – 30 czerwca 2015 roku.
Zadanie Konkursowe: temat dowolny – przekonaj Jury, że to Ty masz zostać Maestro Wypieków! Ciasto, tort lub inny deser, który zaprezentuje Uczestnik może mieć dowolny kształt, dowolną wysokość i dowolną kompozycję. Wszystkie składniki użyte wPracy Konkursowej muszą być jadalne.

Nagrody czekają!

Po zakończeniu etapu Jury oceni nadesłane Prace i przyzna atrakcyjne nagrody najlepszym – po jednej w każdym etapie.
- Nagroda za I etap: Tablet APPLE iPad 16GB 7,9”
- Nagroda za II etap: Dwudniowe szkolnie w Akademii Molekularnej Jean Bossa w zakresie kuchni molekularnej
- Nagroda za III etap: smartfon Samsung Galaxy A3
- Nagroda za IV etap: smartwatch Samsung Gear 2

Zwycięzca każdego z etapów otrzyma także możliwość udziału w dwudniowym szkoleniu Akademii Mistrza, a jego Praca zostanie opublikowana w prasie branżowej.

Po zakończeniu wszystkich etapów głosy Jury i Publiczności oddane na poszczególne Prace zostaną zsumowane – ten, kto zdobędzie ich najwięcej zostanie Maestro Wypieków oraz otrzyma tytuł Mistrza na portalu www.akademiamistrza.pl!
Poza tytułem Zwycięzca otrzyma także Nagrodę Główną w postaci:

  • kamery GoPro 4,
  • dwudniowego szkolenia w Akademii Mistrza,
  • publikacji Prac w prasie branżowej,
  • prezentacji na targach Expo Sweet 2016.

Szczegóły dot. punktacji, głosowania Publiczności oraz przebiegu Konkursu znajdują się w Regulaminie.

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji