...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , AKO S.A., materiał promocyjny

Mini pączki

autor: AKO S.A.

Koncentrat  AKO - MINI PĄCZKI

ZASTOSOWANIE
Do szybkiej i powtarzalnej produkcji mini – pączków z dodatkiem maślanki, twarogu lub musu jabłkowego.

ZALETY  KONCENTRATU
- Szybkie i łatwe przygotowanie ciasta
- Atrakcyjny wygląd w postaci małych kulek
- Delikatny i miękki miękisz
- Wspaniały smak

RECEPTURA ORAZ TECHNOLOGIA PRZYGOTOWANIA:

 

PRZYGOTOWANIE
Składniki ciasta przewidziane recepturą wymieszać w miesiarce  przy użyciu mieszadła płaskiego na wolnych obrotach przez ok. 3 minuty. Ciasto zostawić na 20 minut w celu spoczynku. Następnie ciasto szprycować  do tłuszczu o temp. 170°C przy pomocy worka cukierniczego lub specjalnego urządzenia dozującego  w formie małych kęsów (10 - 30 g) i smażyć je  przez ok. 7 – 9 min. Kęsy ciasta w tłuszczu uformują się w kształt kulek,  które samoczynnie będą się w nim obracać.
Po usmażeniu mini-pączki posypać cukrem pudrem lub drobnym kryształem.

Uwaga!  W wersji z maślanką można stosować maślanki smakowe np. truskawkową, brzoskwiniową itp., które nadadzą mini-pączkom inną nutę smakową.


 

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez AKO S.A

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji