...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Pfahnl Polska, materiał promocyjny

Muffiny czekoladowe Royal Muffin

autor: PFAHNL Polska

Receptura podstawowa

Składniki
1.000 kg Royal Muffin Mix Schoko DE00001010
1.280 kg mąka pszenna typ 480/405
1.720 kg cukier
1.200 kg całe jaja
1.600 kg olej
1.380 kg - 1.420 kg woda
0.400 kg łezki czekoladowe
-----------------------------
8.580 - 8.620 kg razem


Muffiny czekoladowe Royal Muffin Mix Schoko DE00001010

 

Sposób przygotowania
Wymieszać wszystkie składniki 3 min. na średnich obrotach.
Przygotować naważki 60-120 g według uznania do foremek na muffiny np. typu tulipan.
Piec około 30 min. w temperaturze 220°C opadającej do 190°C.
Lekko zaparować przy wkładania do pieca.

 

Receptura podstawowa

1.000 kg Royal Muffin Mix Schoko DE00001010

1.280 kg mąka pszenna typ 480/405

1.720 kg cukier

1.200 kg całe jaja

1.600 kg olej

1.380 kg - 1.420 kg woda

0.400 kg łezki czekoladowe

-----------------------------

8.580 - 8.620 kg razem

 

Sposób przygotowania:

Wymieszać wszystkie składniki 3 min. na średnich obrotach. Przygotować naważki 60-120 g według uznania do foremek na muffiny np. typu tulipan. Piec około 30 min. w temperaturze 220°C opadającej do 190°C. Lekko zaparować przy wkładania do pieca.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Pfahnl Polska Sp. z o.o.

Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji