...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Martin Braun Sp.zo.o., materiał promocyjny

Pomarańczowa nutka w pastach Royal

autor: Braun

RECEPTURA

Ciasto czekoladowe
1000 g BRAUN Schokino
450 g oleju
450 g wody

Schokino mieszamy z olejem i wodą. Pieczemy w temperaturze 180°C przez ok. 25 min.

1000 g GRADOS Orangelico nadzienie
1000 g GRADOS Cassis nadzienie czarna porzeczka

Creme brulée
400 g BRAUN Creme Brulée
1000 g śmietany
600 g mleka

Śmietanę oraz mleko gotujemy. Wsy­pujemy Creme Brulée i dokładnie mieszamy.


Mus pomarańczowy
1200 g śmietany 33%
190 g BRAUN Alaska Neutralna
120 g wody
120 g BRAUN Pasta Royal Cointreau NOWOŚĆ

Przygotowanie
Na czekoladowy spód naprzemiennie szprycujemy nadzienia Orangelico i Cassis. Przykrywamy roladą biszkoptową. . Następnie wylewamy cie­Alaskę Neutralną mieszamy z wodą oraz Pastą Royal pły creme brulée i odstawiamy do schłodzenia. Całość łączymy z ubitą śmietaną. Po schłodzeniu nakładamy mus pomarańczowy
i wyrównujemy. Ponownie chłodzimy. Wierzch ciasta dekorujemy Cristaline klarowną wymieszaną
z nadzieniem Orangelico.


­Żel dekoracyjny
200 g BRAUN Cristaline klarowna
100 g GRADOS Orangelico nadzienie


Dystrybutor P.P.U. Plus Sp. z o.o. Producent: Braun i Grados
ul. Tuwima 98, Łódź tel. 42 674 69 45, 42 674 52 24 e-mail: zamowienia@plus.biz.pl

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Martin Braun Sp.z o.o

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji