dodano , Kandy, materiał promocyjny

Rękaw Rengo Hitem Cukierniczym

Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował Przegląd Piekarski i Cukierniczy. Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

Rengo to termostabilne nadzienia Lauretta w nowym opakowaniu (1 kg), w formie rękawa cukierniczego z wymienni tylkami. Po otwarciu rękaw jest od razu gotowy do użycia. Dzięki  Rengo można np. nadziewać, wypełniać, dekorować wypieki czy desery. Dostępnych jest kilkanaście smaków kremowych i owocowych, w tym także glazura typu mirror.

www.lauretta.eu/rekawrengo

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Bardziej pastry czy tylko chef? Maciej Rosiński opowiada, dlaczego warto połączyć kuchnię i cukiernię w jeden warsztat doskonałego smaku. Ponadto - dużo o chlebie, również tym sprzedawanym online, bio i takim, który tworzy jedyny w Polsce piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu! Zobaczcie, co czeka na Was w nowym wydaniu!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji