...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Bakels Polska, materiał promocyjny

Szarlotka na cieście ryżowym

autor: BAKELS POLSKA

Receptura (na 5szt.okrgych placków z kruszonką ryżową)

Ciasto
1000g GF CAKE MIX            
350g jaj                    
300g oleju                    
180g woda                

Jabłka prażone (kostka) 600g

Kruszonka
200g margaryna            
450g GF CAKE MIX                

Przygotowanie kruszonki
Składniki połączyć razem do uzyskania kruszonki

Przygotowanie ciasta
- składniki połączyć razem,
- mieszać „łopatą” na niskich obrotach  maksymalnie 2-3min
- do każdej foremki zważyć po 200g ciasta i zapiec (180 oC/15 min)
- na zapieczone ciasta rozłożyć po 120g jabłek oraz po 160g pozostałego ciasta
- posypać każde ciasto kruszonką
- odpiekać: 180 oC/50 min/ otwarty komin

Uwaga: proszę trzymać się czasu mieszania ciasta.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Bakels Polska

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji