...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Szkolenie - Czas na pączki

W dniu 19.11.2013r. od godz. 10:00 odbędzie się bezpłatne szkolenie na temat technologii produkcji pączków.

Od produkcji ciasta do dekoracji.
Wyprodukujemy pączki, kulki twarogowe, donaty i gniazdka poznańskie. Przekażemy naszą wiedzę popartą bogatym doświadczeniem praktycznym. Będziemy rozmawiali o organizacji i kosztach produkcji , o możliwościach zwiększenia zyskow, o jakości wyrobu gotowego, o przygotowaniu ciasta, formowaniu, garowaniu, smażeniu, filtracji tłuszczu, nadziewaniu i dekoracji wysmażonych wyrobów.

Podczas szkolenie będą pracowały:
ubijaczki Bear >>>
dzielarko zaokrąglarka WP Multimatic ze stołem odkładającym >>>
smażalnik automtyczny WP Riehle z garownią i Variostacją (czyli podwójny, dwie jednostki) >>>
smażalnik przelotowy WP Rehle DLA 150 >>>
nadziewarka Edhard >>>
pomadziarka NBS >>>

Pokażemy najnowszy pomysł NBS Schumann - nowy sposób nakładania dwóch kolorów pomady. Jak to działa - można już obejrzeć (film poniżej).

Program
10.00 – 10.30
      Śniadanie ze świeżą kanapką  (koncepcja Croustwich) 
10.30 – 11.00
      Część teoretyczna: BEAR-Varimixer… mocny jak niedźwiedź
11.00 – 11.30
      Część praktyczna: Mieszanie i formowanie kęsów ciasta z odłożeniem na szalki załadowcze
                        - ubijaczka Bear-Varimixer - AS/Wodschow&Co.
                        - dzielarko-zaokrąglarka Multimatic – WP Bakery technologies
11.30 – 12.20
      Część praktyczna: Garowanie pączka
      Część teoretyczna: O smażeniu, nadziewaniu, dekorowaniu pączków i filtrowaniu tłuszczu (Hert, Credin)
12.20 – 13.20 
      Część praktyczna: Smażenie, nadziewanie i dekorowanie pączków, kulek twarogowych, donatów i gniazdek poznańskich
 

Serdecznie zapraszamy.

Ilość miejsc ograniczona. Prosimy o zgłoszenia udziału mailowo: marketing@hert.pl lub u naszych handlowców i menedżerów.

Szkolenie organizowane wspólnie z firmą Credin.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji