...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Master Martini Polska, materiał promocyjny

Torcik cherry & cheese

autor: Piotr Jastrzębski, cukiernik, technolog i doradca handlowy firmy Master Martini.

Poczuj wiosnę! Zachwyć się niebanalnym torcikiem złożonym z aromatycznego musu wiśniowego osadzonego na żółtkowym krążku Camargo, udekorowanego śnieżnymi, delikatnymi poduszkami z twarożku.

RECEPTURA

Blaty Camargo
490 g Fiorfiore Camargo
335 g jaj
85 g żółtek
55 g wody
105 g cukru
210 g Premium Frit

Wszystkie składniki mieszać przez 5 minut na średnich obrotach, rozłożyć na blaszkę wyłożoną papierem i wypiec w temp. 190°C.

Mus cherry
290 g śmietanki 30%
125 g Decor Up
335 g puree z wiśni
20 g Variegato Amarena
150 g wody
15 g żelatyny
85 g cukru

Do puree dodać variegato, cukier i rozpuszczoną żelatynę. Na końcu delikatnie połączyć z ubitą śmietaną i Decor Up. Gotowy mus przełożyć do okrągłej formy i schłodzić. Po zastygnięciu oblać mirallem truskawkowym i przełożyć na krążek Camargo.

 

Krem twarożkowy
320 g Piuuovo
240 g tłustego twarogu
140 g śmietanki 30%
40 g Master Gourmet
4 listki żelatyny

Piuuovo ubić, dodać rozpuszczoną żelatynę, twaróg, na końcu wymieszać z ubitą śmietanką i Master Gourmet. Gotowy krem przełożyć do formy silikonowej i zamrozić. Następnie wyciągnąć z formy, ułożyć na mus cherry, udekorować pisankami z czekolady i jagodami.


Piotr Jastrzębski – cukiernik, technolog i doradca handlowy firmy Master Martini. Pasjonat cukiernictwa i dobrego smaku. Autor wielu nowatorskich receptur.

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Master Martini Polska

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji