...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Trufle karnawałowe

Niewielkie słodkości w kolorowych barwach to idealne rozwiązanie na karnawał. Poznajcie recepturę na słodkie trufle Sebastiana Szmyda.

Mini pączki a`la trufle, czyli kolorowa słodka przekąska w sam raz na czas karnawału.

 

 

Ciasto
Fiorfiore Frittelino 310 g
Woda 500 g
Jajka 200 g
Twaróg 700 g
Mąka pszenna 300 g
Cukier 200 g

Wszystkie składniki wymieszać 5 minut na średnich obrotach. Gotowe ciasto przełożyć do worka cukierniczego z końcówką o średnicy 1,8 cm.

Tłuszcz
Master Express Girasole AO 500 g

Ciasto szprycować na olej słonecznikowy wysokooleinowy Master Express Girasole AO o temperaturze 170*C. odcinając niewielkie kulki za pomocą struny metalowej. Smażyć przez kilka minut. Po wyciągnięciu z tłuszczu ochłodzić.

Polewy
Centramerica Rosa-Fragola 400 g
Centramerica Arancio 400 g
Centramerica Giallo Limon 400 g
Centramericę rozpuścić do 36*C i dwa razy obtoczyć w polewie smażone mini pączki.

Autor: Sebastian Szmyd 

 


Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Polecamy przeczytać

Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji