Chleb bogaty w białko 0
Odchudzanie to moda, która się zmienia, ale nie mija. Od dłuższego czasu w rankingu skutecznych sposobów na odchudzanie wysokie miejsce zajmuje niewątpliwie dieta Dukana, czyli wysokobiałkowa.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Odchudzanie to moda, która się zmienia, ale nie mija. Od dłuższego czasu w rankingu skutecznych sposobów na odchudzanie wysokie miejsce zajmuje niewątpliwie dieta Dukana, czyli wysokobiałkowa.
więcejW oryginale syntezator Kurzweil składa się z 61 klawiszy z aftertouch Fatar TP 8 (cokolwiek to znaczy) i wyświetlacza LED. Tym razem zamiast do gry posłużył nam za wzór tortu przygotowanego specjalnie na urodziny fana muzyki elektronicznej.
więcejW związku z pojawieniem się listy 646 wracają podstawowe pytania, czym różni się sól wypadowa od soli spożywczej? Czy producenci żywności byli w stanie odróżnić sfałszowaną sól? I czy badania produktów gotowych mogły wykazać obecność soli wypadowej? Odpowiada Zygmunt Cichoń z Inspekcji Handlowej w Katowicach.
więcej„Jeśli nie zmienimy kierunku, to zapewne dotrzemy tam, dokąd zmierzamy”
(stare chińskie przysłowie)
Dzięki współpracy z serwisem internetowym eHarmonogram.pl w portalu MistrzBranży.pl działa aplikacja, która sprawnie i szybko przeprowadzi początkujących przedsiębiorców przez gąszcz przepisów i procedur koniecznych do założenia własnej firmy.
więcejFirma Skłodowscy Sp. z o.o. (www.meatland.pl), producent najwyższej jakości produktów mięsnych z wołowiny, ogłasza konkurs na najlepszą recepturę bułek do stekburgerów BOS.
więcejWydawało się, że ostatni dzień targów w Specjalnej Strefie Mistrza Branży minie po cichu i bez większej fety. Od samego rana na stanowisku działali technolodzy Ryszard Stojanowski i Andrzej Rajkowski z firmy Pfahnl. Ku naszemu zdziwieniu, z każdą minutą w Strefie rósł tłum uczniów ze szkół zawodowych.
więcej