25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Nowe wyzwania rzucone przez rynek piekarski oraz coraz trudniejszy dostęp do tanich paliw stałych zmusiły naszą firmę do opracowania palnika nowej generacji, który skutecznie pozwoliłby na spalanie wielu dostępnych paliw na polskim rynku.
Ogromny sukces poznańskiej cukierniczki! Marlena Szymaś znalazła się w ścisłej, światowej czołówce zajmując piąte miejsce w czasie Pierwszych Cukierniczych Mistrzostwach Świata Kobiet. W zawodach rozgrywanych w Rimini we Włoszech w dniach 21-22 stycznia 2012 startowało 10 ekip.
Oj, będzie się działo! Ci, którzy zaproponują najwięcej, mogę wylicytować eksluzywne, indywidualne szkolenie z Tadeuszem Braneckim, mistrzem cukrowych kwiatów!
Piekarze nie mają dziś wątpliwości, że automatyczne linie załadowcze zachowują rzemieślniczą jakość wypieków. Przekonuje ich również powtarzalna jakość oraz wyraźnie większa wydajność i oszczędność w produkcji.
W sytuacji kryzysowej, kiedy spożycie chleba drastycznie spada, wraca pytanie: Czy warto jeść pieczywo? Branża zgadza się, że trzeba prowadzić kampanie promujące pieczywo dobrej jakości. Zanim jednak dojdzie do tej ogólnopolskiej promocji, warto wyjść z informacją do klienta w sklepie lub z ulotką dołączoną do własnych wypieków.
Powitaliśmy kolejny rok. Jest to czas, kiedy dokonujemy pewnych podsumowań, zastanawiamy się nad zmianami w naszym życiu, w tym także nad tym, jak zaoszczędzić przy coraz wyższych cenach.
Na temat pączków można by napisać książkę. Co kraj, to w zasadzie inne pączki, co pokolenie, to inne smaki. Producenci wciąż szukają sposobów, jakim środkiem zaskoczyć smakoszy tych brązowych krągłości...