25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Co zrobić, jeśli do Twojej lodziarni przychodzi za mało klientów? Wyjdź im naprzeciw! A zasadniczo – przyjedź. Mobilne punkty sprzedaży lodów zdobywają coraz większą rzeszę polskich wielbicieli – zarówno wśród sprzedawców, jak i klientów.
Która marka oraz produkt okażą się najlepsze na polskim rynku? O tym przekonamy się już wkrótce! 29 kwietnia branżowi eksperci w ramach programu "Doceń polskie" przyznają specjalne certyfikaty, dzięki którym wyróżnieni zostaną najlepsi producenci. Wśród nich nie zabranie piekarni i cukierni.
„Tradycje kulinarne Korei” to już trzecia książka o kuchni orientalnej dr Magdaleny Tomaszewska-Bolałek, znanej Czytelnikom „Mistrza Branży”. 23 kwietnia, w dniu premiery, w warszawskim Muzeum Etnograficznym odbyło się spotkanie, w trakcie którego blisko sto osób miało okazję poznać zwyczaje żywieniowe Kraju Porannej Ciszy.
Jaki jest sposób Cichowskiego na Piekarnię „Grzybki”? Jak mądrze zarządzać kapitałem ludzkim i dbać o dobro pracownika? Czy pieczywo płaskie w stylu europejskim ma przyszłość? Pomysły na lody, czekoladę i kawę z udziałem mistrzów! To wszystko w kwietniowym wydaniu Mistrza Branży.
Przyjęcia komunijne już dawno przeniosły się z domów do sal restauracyjnych, a ich menu jest często równie wystawne jak na przyjęciach ślubnych. Piękny tort, słodkie stoły czy małe prezenciki dla gości nikogo już nie dziwią. Słodkie podziękowanie może mieć niejeden wzór, np. ciasteczka w kształcie komunijnej sukienki.