...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • W trosce o zrównoważony handel

    W trosce o zrównoważony handel 0

    Polska Izba Handlu 15 stycznia 2014 skierowała do Premiera, Marszałków Sejmu i Senatu oraz Przewodniczących Klubów Parlamentarnych pismo z apelem o działania ws. niekontrolowanego rozwoju dyskontów, które zaburzają równowagę w polskim handlu detalicznym.

    więcej
  • Czekoladowa rewolucja  w małej pracowni

    Czekoladowa rewolucja w małej pracowni 0

    Dzięki przedsiębiorczym czekoladnikom poznajemy nowe, wyrafinowane oblicze ciemnej czekolady. Wbrew industrialnemu dyktatowi na świecie powstają setki małych pracowni tworzących niezwykłe tabliczki doceniane przez koneserów.

    więcej
  • SIGEP 2014 – 18.01-22.01.2014

    SIGEP 2014 – 18.01-22.01.2014 0

    Wkrótce zacznie się jedna z najważniejszych imprez branży lodziarskiej i cukierniczej. 18-22 stycznia w Rimini odbędą się Międzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa i Piekarstwa SIGEP 2014.

    więcej
  • Konkursy na Expo Sweet 2014

    Konkursy na Expo Sweet 2014 0

    Lodziarskie Mistrzostwa Polski, Mistrzostwa w przygotowaniu deseru na talerzu, Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych oraz Wystawa tortów okolicznościowych – takie konkursy będą podgrzewać atmosferę targów Expo Sweet 2014. Sprawdźcie terminy i najnowsze regulaminy konkursów.

    więcej
  • Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”

    Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” 0

    Stanisław Kalemba, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, objął honorowym patronatem tegoroczną edycję Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Przedsięwzięcie promujące rodzimą żywność realizowane jest czwarty rok. Od początku funkcjonowania jego honorowym patronem jest minister odpowiedzialny za resort rolnictwa.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe