...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Tort "Barbórka 2011"

    Tort "Barbórka 2011" 0

    Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
    Autorzy: Angelika Gamon, Justyna Indyk
    Nauczyciel/opiekun: Lucyna Kubicka
    Wsparcie: Firma Polmarkus

    więcej
  • Wyróżnij się Przyjazną Słodyczą

    Wyróżnij się Przyjazną Słodyczą 0

    Ogólnopolski program „Przyjazna Słodycz – słodycz, po którą warto sięgnąć!” trwa już prawie rok i skupia ponad 180 cukierni z całej Polski. Jak program działa w rzeczywistości, a przede wszystkim jak klienci reagują na „Przyjazną Słodycz” – sprawdziliśmy w jednej z katowickich cukierni.

    więcej
  • Jak zagrać klientowi

    Jak zagrać klientowi 0

    Z muzyką jest jak z kolorami. Odpowiednio dobrana nie tylko dobrze nastraja, ale też dyskretnie nakłania do zakupów. Jak zatem dobrać muzykę w cukierni, by klient dobrze się czuł, a interes kręcił się... w odpowiednim rytmie.

    więcej
  • Opłacalny HACCP 1

    HACCP dość często jest postrzegany jedynie jako koszt. Tak naprawdę jest to system działający na korzyść przedsiębiorcy.

    więcej
  • Tort "Pożegnanie lata"

    Tort "Pożegnanie lata" 0

    Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
    Autorzy: Martyna Kochanowska, Marta Płatkowska
    Nauczyciel/opiekun: Alicja Zabadała
    Wsparcie: Firma Ambasador92

    więcej
  • Tort "Zegar życia"

    Tort "Zegar życia" 0

    Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
    Autorzy: Dorota Gawrońska, Paulina Wojtaszak
    Nauczyciel/opiekun: Jadwiga Jabłecka
    Wsparcie: Firma PAN Centrum Słodkiej Dekoracji

    więcej
  • Tort "Piracki Skarb"

    Tort "Piracki Skarb" 0

    Praca zakwalifikowana do finału II Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych, ExpoSweet 2012
    Autorzy: Aneta Andelt, Aleksandra Kajdanek
    Nauczyciel/opiekun: Ewa Jatczak
    Wsparcie: Firma Barry Callebaut

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe