...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Nowość od Uldo - Chleb od serca

    Nowość od Uldo - Chleb od serca 0

    Firma ULDO wprowadziła nową mieszankę piekarniczą, wchodzącą w skład grupy Pieczywo dla zdrowia. Chleb, który ze względu na swój unikatowy skład i właściwości otrzymał certyfikat jakości Fundacji Rozwoju Kardiochirurgii im. Prof. Zbigniewa Religi, tym samym stając się częścią programu profilaktyki prozdrowotnej Siła Serca.

    więcej
  • Śląskie smaki czy zagraniczne specjały?

    Śląskie smaki czy zagraniczne specjały? 0

    Kebab, sushi, pizza? A może tradycyjne śląskie potrawy lub menu stworzone z wykorzystaniem ekologicznych produktów? Jeżeli zastanawiasz się nad profilem własnego lokalu lub chcesz poznać nowości – odwiedź targi FOOD-to-GO w Chorzowie.

    więcej
  • Koniec lokat bez podatku

    Koniec lokat bez podatku 0

    31 marca br. weszły w życie nowe przepisy Ordynacji podatkowej, które likwidują możliwość uniknięcia zapłaty tzw. podatku Belki.

    więcej
  • Seminarium: Rozwój e-learningu

    Seminarium: Rozwój e-learningu 0

    Czy rozwój e-learningu stanowi odpowiedź na wyzwania uczenia się przez całe życie? Na to pytanie starano się odpowiedzieć podczas seminarium, które odbyło się 27 marca br. w siedzibie Krajowego Ośrodka Wspierania Edukacji Zawodowej i Ustawicznej (KOWEZiU).

    więcej
  • Tradycja z dodatkiem nowoczesności

    Tradycja z dodatkiem nowoczesności 0

    Wielkanoc bez tradycyjnie przygotowanych mazurków czy bab drożdżowych to nie Wielkanoc. Z drugiej strony tradycja to nie dogmat, który nie podlega zmianom, więc czasem warto ją udoskonalić, dorzucając coś ze współczesności. Przyjrzyjmy się tradycyjnej produkcji wielkanocnych wypieków z uwzględnieniem technologicznych akcentów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe