Mniejsza nadwyżka produkcyjna curku 0
Analitycy przewidują, że w sezonie 2012/2013 nadwyżka produkcyjna cukru zmniejszy się prawie o połowę. Takie wnioski wyciągnięto podczas 8. konferencji poświęconej rynkowi cukru w Dubaju.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Analitycy przewidują, że w sezonie 2012/2013 nadwyżka produkcyjna cukru zmniejszy się prawie o połowę. Takie wnioski wyciągnięto podczas 8. konferencji poświęconej rynkowi cukru w Dubaju.
więcej- Cukier jest równie szkodliwy i uzależniający jak alkohol i tytoń i jego obrót powinien być regulowany - uważa Robert Lusting, profesor pediatrii na Kalifornijskim Uniwersytecie w San Francisco (UCSF).
więcejPolski rząd jest za utrzymaniem kwot na unijnym rynku cukru. Przeciwni są m.in. producenci słodyczy i napojów - informuje "Rzeczpospolita".
więcejTrwają gorączkowe przygotowania do otwarcia nowej Pracowni Cukierniczej tortownia.pl, którą poprowadzi mistrzyni cukiernictwa Bożena Sikoń. W związku z tymi zmianami tortownia.pl planuje też rozbudowę zespołu.
więcejPolmarkus przyzwyczaił już swoich klientów do spotkań organizowanych na początku roku, podczas których prezentowana jest szeroka oferta partnerów biznesowych. Prezentacje obejmowały nie tylko nowe smaki i dodatki w sezonie 2012, ale też rozwiązania redukujące koszty produkcji.
więcejZ okazji nadchodzącego święta hurtownia Polmarkus przygotowała dla swoich Klientów promocję.
więcejTakiej okazji nie można przegapić! 70% tańsze szkolenia i dokumentacja HACCP/GHP/GMP na platformie HACCP Online! Czekamy na Ciebie 21-23 lutego na stoisku redakcji "Mistrza Branży" nr 7 podczas Expo Sweet.
więcej