...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Z biblioteczki Mistrza: Czekoladowa Akademia Callebaut®

    Z biblioteczki Mistrza: Czekoladowa Akademia Callebaut® 0

    Co ma ze sobą wspólnego aztecki bóg Quetzalcoatl, mała wioska w dolinie Ulủa, w środkowej części Hondurasu i hiszpańscy konkwistadorzy? Co łączy włoskiego lekarza Stephani Blancardiego, Walentynki i hinduskie święto religijne Diwali? Czy tarta lawendowo- imbirowa, wielka gianduja i deser Irlandia mają jakiś wspólny mianownik?

    więcej
  • Uczniu przyłącz się!

    Uczniu przyłącz się! 0

    Stwórz autorską recepturę na chleb lub słodki wypiek dla turystów odwiedzających nepalską wioskę Syabru Bensi! Podziel się z nami swoimi pomysłami, a być może wypiek oparty na Twojej recepturze, stanie się hitem na najpopularniejszym himalajskim szlaku... Pomóżmy ubogim mieszkańcom wioski poprawić swój byt!

    więcej
  • Chleb marnotrawiony

    Chleb marnotrawiony 0

    W Polsce lekką ręką co roku wyrzuca się 9 mln ton żywności. Najczęściej na śmieciach ląduje pieczywo i wędliny. Czy jest sposób, by przerwać marnowanie żywności?

    więcej
  • Plebiscyt Produkty i Receptury Wielkanocne - podsumowanie

    Plebiscyt Produkty i Receptury Wielkanocne - podsumowanie 0

    Dziękujemy wszystkim użytkownikom za udział w głosowaniu. W plebiscycie oddano aż 1200 głosów! Sprawdź co redakcja przygotowała dla firm oraz wszystkich zainteresowanych, dzięki którym nasze plebiscyty zdobywają coraz większą popularność...

    więcej
  • Doskonalenie wrażliwości sensorycznej zespołu sensorycznego 0

    Sprawdź, jaka jest różnica między oceną organoleptyczną a sensoryczną? Co wpływa na wyniki analizy sensorycznej? Jak zdiagnozować daltonizm smakowy? Ile rozróżniasz barw? Więcej dowiesz się i przetestujesz podczas szkolenia organizowanego przez firmę JARS - 17 kwietnia!

    więcej
  • Szukamy odpowiedzi, inspiracji i angażujemy branżę

    Szukamy odpowiedzi, inspiracji i angażujemy branżę 0

    Dlaczego Piotr Koperski nie został mechanikiem? Kto ma płacić za kontrole urzędowe: państwo czy producenci żywności? Jak ograniczyć polepszacze w chlebie? Ile kosztuje lekceważenie odpadów w naszej branży? I najważniejsze pytanie w tym wydaniu, inicjujące dyskusję: jaki jest ideał czystej etykiety?

    więcej
  • Jak w MAMZ-ie robili sobie jaja z czekolady

    Jak w MAMZ-ie robili sobie jaja z czekolady 0

    To, że z czekoladą można sobie robić niezłe jaja, przekonali się uczniowie podczas szkolenia zorganizowanego w ramach Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego. Zabawa była przednia, bo prowadzona przez Daniela Waliszewskiego i Roberta Zycha z firmy EcoTrade.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe