...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Przyjazne Pączki Pana Piotra

    Przyjazne Pączki Pana Piotra 0

    Jutro pączkowe szaleństwo ogarnie Polaków, a dzisiaj w nocy ogarnie cukierników, którzy będą musieli zmierzyć się z ogromną produkcją. Dla wszystkich, którzy chcą zaoferować swoim klientom coś nowego, przyjaznego dla zdrowia, proponujemy sprawdzoną recepturę cukiernika Piotra Burzawy.

    więcej
  • Chleb na celowniku [aktualizacja]

    Chleb na celowniku [aktualizacja] 0

    W poniedziałek 16.01.2012r. Telewizja Polska wyemitowała kolejny odcinek programu reportersko- interwencyjnego "Celownik". Materiał "Ile chleba w chlebie"? uderzył w naszą branżę.

    więcej
  • Szkolenie z technologii chłodniczej w piekarni i cukierni

    Szkolenie z technologii chłodniczej w piekarni i cukierni 0

    Od ponad roku firma Winkler Wachtel organizuje cykliczne seminaria dla piekarzy i cukierników z zagadnień technologii chłodniczej, które niezmiennie cieszą się dużym ich zainteresowaniem. Kolejne z rzędu seminarium odbyło się na początku grudnia 2011 r.

    więcej
  • Seminaria Lodziarskie 2012

    Seminaria Lodziarskie 2012 0

    Najnowsze światowe trendy dla branży lodziarskiej, prezentowane podczas Międzynarodowego Salonu Lodziarstwa, Wyrobów Cukierniczych i Piekarniczych SIGEP, pojawią się też w Polsce.

    więcej
  • Wybierz się na EUROPAIN

    Wybierz się na EUROPAIN 0

    Chcesz dopingować naszą reprezentację w finałowej rozgrywce o Puchar Świata w Piekarstwie? Jest okazja. Stowarzyszenie Piekarzy RP zaprasza do wspólnego wyjazdu.

    więcej
  • Wyróżnij się!

    Wyróżnij się! 0

    Najnowsze modele telefonów komórkowych mogą zastąpić przenośny komputer - dzięki aplikacjom biurowym z łatwością odpiszemy na maile od kontrahentów, sprawdzimy grafik zajęć, a nawet przygotujemy prezentację!

    więcej
  • Paragon na kontrolowanym

    Paragon na kontrolowanym 0

    Od poniedziałku 16 stycznia do 26 lutego rusza akcja "Weź paragon". W ramach akcji inspektorzy skarbowi skontrolują sklepy, bary i restauracje w miejscowościach turystycznych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe