4xP - czyli podstawy dobrej sprzedaży 0
Czym kupić klienta? Umiejętnie wywołać i podtrzymać popyt na nasz produkt? Wszystko zależy od doboru środków, które skupiają się wokół produktu, ceny, promocji i dystrybucji.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Czym kupić klienta? Umiejętnie wywołać i podtrzymać popyt na nasz produkt? Wszystko zależy od doboru środków, które skupiają się wokół produktu, ceny, promocji i dystrybucji.
więcejZdecyduj, kto zwycięży w naszym plebiscycie na Produkty i Receptury Wielkanocne! Głosować można w kilku kategoriach! Wygrać można 1 z 66 nagród!
więcejCzeladź, Kraków, Rzeszów i Wrocław – w tych miastach przez 4 dni (12, 13, 15 i 16 marca) odbywały się Seminaria Lodziarskie 2012. Te przygotowane z myślą o specjalistach pokazy zorganizowane zostały przez Przedsiębiorstwo Savpol Sp. z o.o. wraz z Fabbri, Valmar Global oraz Miran Ice Cones.
więcejZ ogromnym żalem zawiadamiamy, że 20 marca 2012 r. w wieku 92 lat zmarł nestor rzemiosła mistrz piekarstwa Józef Szydłowski.
więcejHurtownia Smakosz po raz 5. zorganizowała Targi Lodowe w Świętochłowicach, które z roku na rok przybierają na sile. Zwłaszcza sile przyciągania… nowych klientów. Na ten jeden dzień (16 marca) do Świętochłowic z całej Polski zjechały firmy związane z branżą lodziarską.
więcejBardziej pszenne, lżejsze oraz „mniej kaloryczne” chleby to asortyment, który obecnie rozwija się bodaj najdynamiczniej. W produkcji wiąże się to ze zwiększeniem udziału mąki pszennej kosztem żytniej, która najlepiej utrzymuje świeżość. Jak zatem zmienić recepturę, żeby chleb długo trzymał świeżość.
więcejWyjątkowe propozycje zastosowania czekolady podczas targów EuroGastro 2012 przedstawi 3 mistrzów cukiernictwa: Bożena Sikoń, Tomasz Deker oraz Paweł Mieszała. Pokazy cukiernicze odbywają się we wszystkie dni targowe, od 21 do 23 marca, w Centrum Targowo-Kongresowym przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
więcej