...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Złóż korektę do ZUS bo zapłacisz grzywnę

    Złóż korektę do ZUS bo zapłacisz grzywnę 0

    Płatnicy, którzy stwierdzili błąd w składanych przez siebie ubiegłorocznych raportach do 30 kwietnia mają tylko czas na złożenie korekty. W przeciwnym wypadku mogą zapłacić nawet 5000 zł grzywny.

    więcej
  • Nowe logo ekologicznej żywności

    Nowe logo ekologicznej żywności 0

    Od kilku lat na naszym rynku pojawia się coraz więcej tzw. żywności ekologicznej. Sama nazwa nie świadczy o tym, że taki produkt spełnia unijne wymogi. Jak więc upewnić się, co do pochodzenia kupowanej przez nas żywności?

    więcej
  • UWAGA: uczestnicy ostatniego szkolenia w MAMZ

    UWAGA: uczestnicy ostatniego szkolenia w MAMZ 0

    17 maja br. w siedzibie firmy EcoTrade odbędzie szkolenie zorganizowane dla uczestników ostatniego szkolenia i konkursu "Robimy sobie jaja z czekolady". Głównodowodzącym będzie Daniel Waliszewski.

    więcej
  • Cake Pops

    Cake Pops 0

    Autor: Magdalena Choroba, uczestniczka szkolenia "Robimy sobie jaja z czekolady" w Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego

    więcej
  • Ciasteczkowe rewelacje 2012 według firmy Credin

    Ciasteczkowe rewelacje 2012 według firmy Credin 0

    Ledwo minęły święta wielkanocne, a rzemieślnicy z całej Polski, ba! nawet z zagranicy, zjechali do Sobótki (woj. dolnośląskie) na II edycję Credi Cookies Sensation (11-12 kwietnia). Jakie propozycje dla półprzemysłowej produkcji cukierniczej tym razem zafundowała firma Credin wspólnie z partnerami biznesowymi?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe