...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Cheesequick – sernikowe święto z Martin Braun

Martin Braun, lider w branży cukierniczej i piekarniczej, z okazji Międzynarodowego Dnia Sernika (30 lipca) przygotował wyjątkową nowość – CHEESEQUICK Braun – najwyższej jakości mieszankę do przygotowywaniaserników na zimno, idealnych na lato.

Cheesequick Braun to znana i ceniona przez cukierników w wielu krajach mieszanka do przygotowywania sernika na zimno. Główną zaletą nowego surowca Martin Braun jest łatwość zastosowania – 3 kroki z Cheesequick:

1)    Cheesequick Braun wymieszać z cukrem i dodać podgrzaną wodę,
2)    Dodać twaróg i ubijać rzadką rózgą przez 3 minuty,
3)    Gotową masę wylać na kruchy spód i ewentualnie wypełnić nadzieniem. Pozostawić w lodówce do wychłodzenia na 5-7 godz. i… gotowe!

Nowy produkt Martin Braun cechuje się bardzo szeroką paletą zastosowań. Można go stosować do wielu rodzajów serników na zimno. Cheesequick Braun można łączyć z wieloma innymi produktami, takimi jak: śmietana, jogurt. Po wylaniu masy na kruchy blat można nadal mieszać go ze świeżymi owocami, nadzieniami owocowymi (np. owoce w żelu Grados), kreując różnego rodzaju marmurki i wzory. Cheesequick Braun posiada neutralny smak i nie zawiera aromatów, dzięki czemu można dowolnie nadawać smak sernikom według indywidualnych potrzeb. Dzięki zastosowaniu najwyższej jakości surowców w Cheesequick Braun w masach serowych nie powstają grudki, a gotowy sernik ma gładką i szlachetną konsystencję. Nowy produkt Martin Braun doskonale tężeje i utrzymuje stałą formę.

– Okres letni to idealny czas na wszelkiego rodzaju serniki na zimno, dlatego postanowiliśmy, że premiera nowego produktu do serników odbędzie się w przeddzień  Międzynarodowego Dnia Sernika. Mamy nadzieję, że Cheesequick Braun, jego bardzo wysoka jakość i szerokie zastosowanie cenione w całej Europie, będą wspaniałym prezentem na wspomniane Święto. Mamy nadzieję, że tak jak inne produkty do wyrobu serników w ofercie Martin Braun – Serqiuck, Mix Twarogowy – również Cheesequick będzie cieszył się zaufaniem polskich cukierników  – informuje Krystian Cieślak, kierownik Działu Marketingu Martin Braun i Grados.

Szczegółowe informacje o  ofercie Martin Braun: www.martinbraun.pl

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Martin Braun Sp.z o.o

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji