...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Bakels Polska, materiał promocyjny

Inspiracje marki Bakels

Zapraszamy na stoisko firmy Bakels Polska podczas targów Expo Sweet 2019 - stoisko B29 hala 1. Na tegoroczną edycję targów firma przygotowała wiele ciekawych propozycji, zarówno cukierniczych, jak i piekarskich.

Firma Bakels zaopatruje klientów szeroko pojętego sektora piekarsko-cukierniczego. Jest w stanie sprostać wszelkim oczekiwaniom producentów z tych branży a receptury starają się dopracować tak, by odpowiadały nawet najbardziej wymagającym odbiorcom.

Oferta Grupy Bakels obejmuje cały przekrój nowoczesnych surowców. Są wśród nich: polepszacze do pieczywa w różnej formie, tłuszcze, oleje, mieszanki i koncentraty do produkcji piekarskiej i cukierniczej, stabilizatory, środki spulchniające, emulgatory do ciast i pieczywa, glazury, nadzienia, polewy, sosy, toppingi, pasty smakowe, kakaowe bez temperowania, kremy czekoladowe, nadzienia do pralin, proszki do pieczenia, drożdże w proszku, środki adhezyjne itp.

 

Wysoka jakość
Elementem filozofii Bakels jest zapewnienie wysokiej jakości i bezpieczeństwa wyrobów. W jej zakładach produkcyjnych stosowane są procedury zgodne z aktualnymi wymogami. Fabryki posiadają certyfikaty potwierdzające najwyższą jakość oferowanych produktów.

Badania i rozwój
W laboratoriach firmy na bieżąco prowadzone są prace nad żywnością o niskim indeksie glikemicznym, produktami ekologicznymi, wzbogacaniem receptur we włókna dietetyczne, żywnością bezglutenową, obniżaniem zawartości sodu, wyeliminowaniem z receptur produkcyjnych utwardzonych tłuszczów roślinnych i trans, zastosowaniem naturalnych barwników i aromatów.

 

Produkcja
Wszystkie produkty grupy są wytwarzane zgodnie z aktualnymi wymogami nowoczesnego przemysłu spożywczego. Firma stosuje nowoczesne rozwiązania odnośnie do wytwarzania opakowań, tak by optymalizować koszty klientów, poprawiać efektywność i zapewniać ciągłą kontrolę jakości. Nowoczesne linie produkcyjno-pakujące zaspokoją potrzeby każdego projektu.

Na tegoroczną edycję targów Expo Sweet Bakels Polska przygotowało wiele ciekawych propozycji, zarówno cukierniczych, jak i piekarskich:

– Chleb Szwajcarski Pane Maggia – pieczywo wykonane na bazie miksu marki Bakels o nazwie Pane Maggia Bianco Mix – bazy do wypieku pieczywa z długą fermentacją, dzięki której uzyskujemy chrupiący, aromatyczny i długo świeży chleb.
Chleb Farmera Żytni – nowa receptura na bazie znanej już mieszanki – chleb Farmera mix.
Chleb Żytni bez drożdży – receptura na bazie mieszanki Żytni Mix – uniwersalna baza do wypieku pieczywa żytniego lub razowego.
Bajgle – nowa receptura na bazie znanej już mieszanki Pretzel Mix.
Koncentrat Ciasta Drożdżowego – produkt uniwersalny, przeznaczony do przygotowania: pączków, drożdżówek, placków itp. Kolor, smak i struktura wyrobów nawiązują do tradycyjnych, rzemieślniczych wypieków.
Yogo-Fruit Mix – ciasto ucierane jogurtowo-maślane, baza wypieków z owocami świeżymi lub mrożonymi.
Donut Glaze Neutral – nowej generacji żel na ciepło o superpołysku, przeznaczony do pączków, dounatów itp. Odporny na zamrażanie, nie traci swoich właściwości.

 


Na naszym targowym stoisku można będzie również zobaczyć i spróbować wyrobów wytworzonych na bazie mieszanek marki Bakels: Chleb IG, Chleb Go Sport, Chleb Farmera, Chleb Farmera Żytni, Chleb dla życia, Chleb Tygrysi, Chleb Ziemiański, Chleb Melon, Chleb Proso, Chleb Drwalski, Chleb Magnat, Ciabatta, Chleb Wileński, Chleb Śródziemnomorski, Pretzel na ostro, Pretzel na słodko, Chleb Pradziada, eMilki i Chleb tostowy.



Jeżeli potrzebują Państwo wsparcia technologicznego lub chcą zobaczyć możliwości produktu na miejscu, w swojej firmie, zachęcamy do kontaktu z naszymi opiekunami handlowymi lub technologami, którzy chętnie udzielą praktycznych wskazówek lub umówią się na pokaz.

Zapraszamy na nasze stoisko na Expo Sweet 2019: stoisko B29 hala 1.

Bieżące wydanie czasopisma

W wakacyjnym Mistrzu Branży: Zdrowo i smacznie z Beatą Sadowską, zielona przyszłość cukiernictwa i świeżo mielona mąka w piekarniach

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji