Bądźcie z nami! 1-3 marca 2014 r. ruszają SweetTARGi w Katowicach. Nasza redakcja jak co roku przygotowała bogaty
program Strefy Mistrza Branży. Zapowiada się wyjątkowo słodko. Zapraszamy w imieniu swoim i naszych niezawodnych,
pełnych inwencji twórczej partnerów!
Podobne artykuły
Szykujcie się na dobrze spędzony czas z Mistrzem Branży. Sweettargi 23-25 marcaMistrz Branży & Przyjaciele na Sweettargach 2018. Mamy dla Was bezpłatne wejściówkiLody w wersji fit - pokaz Roberto BotturiProgram wystąpień:
• Sugarcrafterka Anna Daraż, dekoratorka ciasteczek Małgorzata Kołodziej-Kluza oraz mistrz carvingu Dariusz Ślusarczyk wspólnie przygotują słodki stół z wykorzystaniem ciasteczek, tortów w połączeniu z dekoracjami rzeźbionymi w owocach.
• Anna Osadnik, technolog z firmy Dekor Pol, poprowadzi pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowania ciast i tortów o tematyce wielkanocnej.
• Muffiny i ciasteczka trwałe z różnymi dekoracjami, ciasta drożdżowe z czystą etykietą – pokazy technologiczne w wykonaniu technologów firmy Pfahnl: Ryszarda Stojanowskiego, Adama Bednarskiego, z udziałem Andrzeja Baziora.
• Owocowe inspiracje w deserach – wiosenne propozycje innowacyjnych deserów według technologów: Jerzego Brzozowskiego i Marka Tomaszka z firmy Prospona.
• Nowoczesne dekorowanie tortów na różne okazje za pomocą żeli dekoracyjnych firmy Bakels Polska
• Lody dla ochłody – cały czas będziemy częstować pysznymi lodami typu „soft” z firmy AKO.
Program pokazów:
1 marca (sobota)
10.00 – 13.00 Sugarcrafterka Anna Daraż, dekoratorka ciasteczek Małgorzata Kołodziej-Kluza oraz mistrz carvingu Dariusz Ślusarczyk wspólnie przygotują słodki stół z wykorzystaniem
ciasteczek, tortów w połączeniu z dekoracjami rzeźbionymi w owocach.
13.00 – 13.30 Kawa ze smakiem - barista Marcin Michalik z firmy Colours of Coffee
13.30 – 15.30 Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.
15.30 – 17.00 – „Czystoziarnisty Whole&Pure w dwóch odsonach” – poprowadzi Technolog Krzysztof Kaszak z firmy Credin.
2 marca (niedziela)
11.00 – 13.00 Muffiny i ciasteczka trwałe z różnymi dekoracjami, ciasta drożdżowe z czystą etykietą - propozycja na Święta Wielkanocne - Pfahnl Polska, w wykonaniu Ryszarda Stojanowskiego,
Adama Bednarskiego z udziałem Andrzeja Baziora.
13.00 – 13.30 Kawa ze smakiem - barista Marcin Michalik z firmy Colours of Coffee
13.30 – 15.30 Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.
15.30 – 17.00 – „Czystoziarnisty Whole&Pure w dwóch odsonach” – poprowadzi Technolog Krzysztof Kaszak z firmy Credin.
3 marca (poniedziałek)
11.00 – 12.00 Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.
12.00 – 12.30 Owocowe inspiracje w deserach – wiosenne propozycje innowacyjnych
deserów według technologów: Jerzego Brzozowskiego i Marka Tomaszka z firmy Prospona
12.30 – 14.00 Nowoczesne dekorowanie tortów na różne okazje za pomocą żeli dekoracyjnych
firmy Bakels Polska
Program dostępny w formie PDF do ściągnięcia (plik poniżej)