...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Sweet Strefa Mistrza Branży - zaproszenie

Bądźcie z nami! 1-3 marca 2014 r. ruszają SweetTARGi w Katowicach. Nasza redakcja jak co roku przygotowała bogaty
program Strefy Mistrza Branży. Zapowiada się wyjątkowo słodko. Zapraszamy w imieniu swoim i naszych niezawodnych,
pełnych inwencji twórczej partnerów!

Program wystąpień:

• Sugarcrafterka Anna Daraż, dekoratorka ciasteczek Małgorzata Kołodziej-Kluza oraz mistrz carvingu Dariusz Ślusarczyk wspólnie przygotują słodki stół z wykorzystaniem ciasteczek, tortów w połączeniu z dekoracjami rzeźbionymi w owocach.

Anna Osadnik, technolog z firmy Dekor Pol, poprowadzi pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowania ciast i tortów o tematyce wielkanocnej.

•  Muffiny i ciasteczka trwałe z różnymi dekoracjami, ciasta drożdżowe z czystą etykietą – pokazy technologiczne w wykonaniu technologów firmy Pfahnl: Ryszarda Stojanowskiego, Adama Bednarskiego, z udziałem Andrzeja Baziora.

• Owocowe inspiracje w deserach – wiosenne propozycje innowacyjnych deserów według technologów: Jerzego Brzozowskiego i Marka Tomaszka  z firmy Prospona.

• Nowoczesne dekorowanie tortów na różne okazje za pomocą żeli dekoracyjnych firmy Bakels Polska

• Lody dla ochłody – cały czas będziemy częstować pysznymi lodami typu „soft” z firmy AKO.

Program pokazów:

1 marca (sobota)
10.00 – 13.00  Sugarcrafterka  Anna  Daraż,  dekoratorka  ciasteczek  Małgorzata  Kołodziej-Kluza  oraz  mistrz  carvingu  Dariusz  Ślusarczyk  wspólnie  przygotują słodki  stół  z  wykorzystaniem  
ciasteczek, tortów w połączeniu z dekoracjami rzeźbionymi w owocach.

13.00 – 13.30  Kawa ze smakiem - barista Marcin Michalik z firmy Colours of Coffee

13.30 – 15.30  Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.      

15.30 – 17.00 – „Czystoziarnisty Whole&Pure w dwóch odsonach” – poprowadzi Technolog Krzysztof Kaszak z firmy Credin.
     

2 marca (niedziela)
11.00 – 13.00  Muffiny i ciasteczka trwałe z różnymi dekoracjami, ciasta drożdżowe z czystą etykietą - propozycja na Święta Wielkanocne - Pfahnl Polska, w wykonaniu Ryszarda Stojanowskiego,
Adama Bednarskiego z udziałem Andrzeja Baziora.

13.00 – 13.30  Kawa ze smakiem - barista Marcin Michalik z firmy Colours of Coffee

13.30 – 15.30  Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.

15.30 – 17.00 – „Czystoziarnisty Whole&Pure w dwóch odsonach” – poprowadzi Technolog Krzysztof Kaszak z firmy Credin.

3 marca (poniedziałek)
11.00 – 12.00  Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.           

12.00 – 12.30  Owocowe inspiracje w deserach –  wiosenne  propozycje  innowacyjnych
deserów  według  technologów:  Jerzego Brzozowskiego i Marka Tomaszka  z firmy Prospona

12.30 – 14.00  Nowoczesne dekorowanie tortów na różne okazje za pomocą żeli dekoracyjnych
firmy Bakels Polska

Program dostępny w formie PDF do ściągnięcia (plik poniżej)

 

Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji