...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Sweet Strefa Mistrza Branży - zaproszenie

Bądźcie z nami! 1-3 marca 2014 r. ruszają SweetTARGi w Katowicach. Nasza redakcja jak co roku przygotowała bogaty
program Strefy Mistrza Branży. Zapowiada się wyjątkowo słodko. Zapraszamy w imieniu swoim i naszych niezawodnych,
pełnych inwencji twórczej partnerów!

Program wystąpień:

• Sugarcrafterka Anna Daraż, dekoratorka ciasteczek Małgorzata Kołodziej-Kluza oraz mistrz carvingu Dariusz Ślusarczyk wspólnie przygotują słodki stół z wykorzystaniem ciasteczek, tortów w połączeniu z dekoracjami rzeźbionymi w owocach.

Anna Osadnik, technolog z firmy Dekor Pol, poprowadzi pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowania ciast i tortów o tematyce wielkanocnej.

•  Muffiny i ciasteczka trwałe z różnymi dekoracjami, ciasta drożdżowe z czystą etykietą – pokazy technologiczne w wykonaniu technologów firmy Pfahnl: Ryszarda Stojanowskiego, Adama Bednarskiego, z udziałem Andrzeja Baziora.

• Owocowe inspiracje w deserach – wiosenne propozycje innowacyjnych deserów według technologów: Jerzego Brzozowskiego i Marka Tomaszka  z firmy Prospona.

• Nowoczesne dekorowanie tortów na różne okazje za pomocą żeli dekoracyjnych firmy Bakels Polska

• Lody dla ochłody – cały czas będziemy częstować pysznymi lodami typu „soft” z firmy AKO.

Program pokazów:

1 marca (sobota)
10.00 – 13.00  Sugarcrafterka  Anna  Daraż,  dekoratorka  ciasteczek  Małgorzata  Kołodziej-Kluza  oraz  mistrz  carvingu  Dariusz  Ślusarczyk  wspólnie  przygotują słodki  stół  z  wykorzystaniem  
ciasteczek, tortów w połączeniu z dekoracjami rzeźbionymi w owocach.

13.00 – 13.30  Kawa ze smakiem - barista Marcin Michalik z firmy Colours of Coffee

13.30 – 15.30  Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.      

15.30 – 17.00 – „Czystoziarnisty Whole&Pure w dwóch odsonach” – poprowadzi Technolog Krzysztof Kaszak z firmy Credin.
     

2 marca (niedziela)
11.00 – 13.00  Muffiny i ciasteczka trwałe z różnymi dekoracjami, ciasta drożdżowe z czystą etykietą - propozycja na Święta Wielkanocne - Pfahnl Polska, w wykonaniu Ryszarda Stojanowskiego,
Adama Bednarskiego z udziałem Andrzeja Baziora.

13.00 – 13.30  Kawa ze smakiem - barista Marcin Michalik z firmy Colours of Coffee

13.30 – 15.30  Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.

15.30 – 17.00 – „Czystoziarnisty Whole&Pure w dwóch odsonach” – poprowadzi Technolog Krzysztof Kaszak z firmy Credin.

3 marca (poniedziałek)
11.00 – 12.00  Pokaz produkcji modnych cukrowych koronek oraz dekorowanie ciast i tortów
o tematyce wielkanocnej. Pokazy poprowadzi technolog firmy Dekor Pol – Anna Osadnik.           

12.00 – 12.30  Owocowe inspiracje w deserach –  wiosenne  propozycje  innowacyjnych
deserów  według  technologów:  Jerzego Brzozowskiego i Marka Tomaszka  z firmy Prospona

12.30 – 14.00  Nowoczesne dekorowanie tortów na różne okazje za pomocą żeli dekoracyjnych
firmy Bakels Polska

Program dostępny w formie PDF do ściągnięcia (plik poniżej)

 

Bieżące wydanie czasopisma

Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji