...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Co zaprezentowali Polacy w Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019?

    Co zaprezentowali Polacy w Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019? 0

    Team polskich cukierników: Michał Doroszkiewicz, Marek Moskwa oraz Damian Wiśniewski, pod przywództwem Jarka Nowakowskiego, zdobył 14. miejsce w Lyonie podczas Coupe du Monde de la Pâtisserie 2019. Polakom przyszło rywalizować z 20 zespołami z całego świata. Zobaczcie, jakie cuda przygotowali.

    więcej
  • Odbierz wejściówkę na Expo Sweet

    Odbierz wejściówkę na Expo Sweet 0

    Targi Expo Sweet zbliżają się z zawrotną prędkością! 17-20 lutego br. hala targowa przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie zatętni premierami branżowymi oraz mistrzostwami dla cukierników, dekoratorów i lodziarzy. Zgłoś się do nas po bezpłatną wejściówkę i dołącz do największej imprezy branżowej w Polsce.

    więcej
  • Wrzesiński Turniej Kulinarny

    Wrzesiński Turniej Kulinarny 0

    Niewiele jest dni w roku, które są w stanie poruszyć kilkudziesięciotysięczną społeczność średniej wielkości miasta. Miasto jak miasto, ma swoją specyfikę i swoje problemy. Jednak jest taka przestrzeń życia, która każdemu członkowi wspólnoty chociażby miejskiej, rodzi uśmiech na twarzy.

    więcej
  • Kwadrans dla Ziemi

    Kwadrans dla Ziemi 0

    15 minut – tyle czasu trzeba dodać do zakupów, żeby uniknąć tego, co zapakowane w plastik lub zawiera szkodliwe substancje. Kwartalnik „Hipoalergiczni”, na czele z redaktor naczelną Żanetą Geltz, apeluje o „Kwadrans dla Ziemi” i edukuje, jak zmienić podejście do zakupów jedzenia, by nie zaśmiecać siebie i środowiska.

    więcej
  • Dlaczego tak bardzo kochamy chleb?

    Dlaczego tak bardzo kochamy chleb? 0

    Chleb nasz powszedni – tak zwykło się mówić. Wszyscy go znamy, wszyscy lubimy, a na myśl o chrupiącej, lekko przypieczonej skórce ślinianki zaczynają pracować intensywnie. Dlaczego tak się dzieje?

    więcej
  • Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO

    Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO 0

    Instytut Sadkiewicza oraz Stowarzyszenie Polska Ekologia zapraszają na szkolenie 4-6 marca br. w certyfikowanej piekarni BIO. Dotyczy metod oceny i produkcji tradycyjnego pieczywa ze zbóż i upraw EKO. W roli głównej ziarno z dawnych odmian i mąka pszenna z płaskurki, samopszy oraz żyta z ekologicznych upraw.

    więcej
  • Dodatkowy miliard w ZUS tylko ze składki zdrowotnej

    Dodatkowy miliard w ZUS tylko ze składki zdrowotnej 0

    Przelewy przedsiębiorców do ZUS w 2019 będę wyższe niż te zeszłoroczne. Ten standardowy wyniesie 1316,97 zł. W skali roku daje to łączną podwyżkę aż o 1060 zł. Podwyżka dotknie każdego, kto nie korzysta z ulgi na start i preferencyjnego ZUS, choć ci muszą się liczyć z wyższą opłatą z tytułu „zdrowotnego”.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe