...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Cake Festival Poland 2018, czyli tort pełen niespodzianek

    Cake Festival Poland 2018, czyli tort pełen niespodzianek 0

    Cake Festival Poland to już nie tylko największa wystawa i konkurs dekoratorów tortów i słodkości. Tegoroczna edycja to także doskonała oferta stref, w których zagoszczą specjaliści od prowadzenia biznesu, marketingu, ekologii, lodziarstwa i nie tylko!

    więcej
  • Szkolenia Comprital

    Szkolenia Comprital 0

    Zapraszamy na dwa szkolenia: "Podstawowe szkolenie Lodziarskie" oraz "Otwórz z nami lodziarnię".

    więcej
  • Spotkanie z robotem

    Spotkanie z robotem 0

    Według badaczy Oxfordu w ciągu najbliższych 30 lat roboty zastąpią nawet połowę pracy ludzi i jest to proces nieuchronny. Które decyzje powierzyć w ich ręce już teraz? I jak przygotować na to firmę? Odpowiedzi udzielą eksperci.

    więcej
  • Łódź stolicą ekologii – Targi NATURA FOOD & beECO

    Łódź stolicą ekologii – Targi NATURA FOOD & beECO 0

    12-14 października w hali Expo-Łódź odbędzie się pełne inspiracji wydarzenie poświęcone ekologicznej żywności oraz trendom zdrowego stylu życia. Udział zapowiedziało ponad 350 wystawców z Polski, Czech, Niemiec, Szwecji, Wielkiej Brytanii i Włoch.

    więcej
  • Gluten - zły czy dobry?

    Gluten - zły czy dobry? 0

    Kto ma racje: biznes czy jelita? Właściciel 100 ha pszenicy czy miliony osób, które nie tolerują glutenu? W samej Polsce blisko 400 tys. ludzi cierpi z powodu celiakii, a jednak gluten nadal jest ignorowany, bagatelizowany. Osoby przechodzące na dietę bezglutenowa są wyśmiewane.

    więcej
  • Francuskie piekarstwo – czy wciąż dominują piekarnie rzemieślnicze?

    Francuskie piekarstwo – czy wciąż dominują piekarnie rzemieślnicze? 0

    Piekarstwo rzemieślnicze we Francji ma się dobrze i ciągle się rozwija – takie wrażenie odnosił każdy, kto zwiedzał targi Europain w lutym 2018 r. w Paryżu. Dla mieszkańców tego kraju chleb wciąż pozostaje jednym z podstawowych produktów żywnościowych. Niezbyt drogi, dostępny w szerokim asortymencie, jadany do każdego posiłku.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe