...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Rok 2022 będzie fioletowy

    Rok 2022 będzie fioletowy 0

    Trendów w projektowaniu co roku jest bardzo wiele. Tym razem nie będzie inaczej. Jednak w gąszczu inspiracji i pięknych wnętrz pewne tendencje są wyraźniejsze niż inne. Kreowane i wspierane przez znanych projektantów i firmy związane z designem, dosłownie szturmem zdobywają salony.

    więcej
  • Wystrzałowe torty!

    Wystrzałowe torty! 0

    Tort dla Adama Małysza, Dawida Kwiatkowskiego i z okazji jubileuszu kabaretowego - zobacz jak wyglądały słodkie dzieła stworzone przez zaprzyjaźnionych z naszą redakcją cukierników.

    więcej
  • Słodkie Oscary po raz drugi

    Słodkie Oscary po raz drugi 0

    Już za kilka dni rusza plebiscyt organizowany przez Akademię Tortu. Kto zostanie szkoleniowcem i osobowością roku? Zgłoś swój udział, zgarniaj nagrody i zyskaj jeszcze większy rozgłos!

    więcej
  • Stwórz jesienno-zimowy klimat z nowym Mistrzem Branży

    Stwórz jesienno-zimowy klimat z nowym Mistrzem Branży 0

    Jak używać super grzybów w pieczywie i deserach?. Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni? I dlaczego czasem warto odpuścić, by nie gonić za sukcesem, a ten sam do nas zapukał.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe