Tortowe Q&A 0
Wszystko, co chcieliście wiedzieć o tortach, ale nie mieliście czasu zapytać. Wątpliwości rozwiewają nasze ekspertki – Marlena Doroś i Katarzyna Chudy.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wszystko, co chcieliście wiedzieć o tortach, ale nie mieliście czasu zapytać. Wątpliwości rozwiewają nasze ekspertki – Marlena Doroś i Katarzyna Chudy.
więcejOwoce w galaretce to świetne rozwiązanie. A gdyby tak zatopić w niej kwiaty, zwierzęta, a nawet całe scenerie? Dzięki cierpliwości, żelatynie i strzykawce Aneta Sawczenko tworzy jadalne cuda.
więcejPodczas przygotowania tortu często skupiamy się na smaku i na tym, żeby tynk był gładki, a kant ostry. Rzadko zastanawiamy się nad tak podstawową sprawą, jak jego składanie. Tymczasem od tego zależy ostateczny wygląd deseru.
więcejOdwiedź największe targi branżowe w Polsce! Wystawcy, konkursy, pokazy mistrzów i przede wszystkim integracja środowiska piekarskiego, cukierniczego i lodziarskiego. To wszystko już 27 lutego-2 marca w Warszawie. Zapraszamy!
więcejJak odżywiają się fleksitarianie? Co znaczy "comfort food" w branży lodziarskiej? Czy prowadzenie piekarni w dobie kryzysu cenowego ma sens? A na naszej okładce mama, żona i businesswoman - Ewa Wajs z odpowiedzią na pytanie - jak z sukcesem prowadzić pracownię cukierniczą, nie rezygnując z życia rodzinnego i spełniania marzeń.
więcejJaki produkt jest następcą masy cukrowej? Czy to, co modne, zawsze powinno znaleźć się na torcie? I kto właściwie wyznacza trendy? U progu nowego roku na te pytania odpowiada twórczyni tortów kolosów i szkoleniowiec – Marlena Doroś z Bajkowe Torty.
więcejW tym wydaniu tworzymy całą postać. Wszystko zaczyna się od… kulki!
więcej