...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Jadalna sztuka, czyli tort 3D

    Jadalna sztuka, czyli tort 3D 0

    Patrycja Drożdż, bezpośrednia, szybko nawiązująca kontakt cukierniczka amatorka, spełniła marzenie i wygrała konkurs na tort rzeźbiony podczas ostatnich targów Sweet Expo w Warszawie. Zaskoczona i bardzo dumna z wygranej przeszła konkretną drogę, by cieszyć się z tego osiągnięcia. Jak się to wszystko zaczęło?

    więcej
  • Władcy talentów

    Władcy talentów 0

    Co robić, by oderwać się od pracy przy tortach? Tort! Jednak zupełnie inny od tych, które wpadają jako zlecenie. Tort, do którego pozuje się w pelerynce i z uszami elfa. Tak właśnie wyglądają kooperatywy The Cake Collective, które mobilizują sugarcrafterów z całego świata do niecodziennego zadania.

    więcej
  • Dni Otwarte Polmarkus

    Dni Otwarte Polmarkus 0

    19 i 20 września zapraszamy do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach. W tym roku czeka na Państwa ponad 60 stoisk podzielonych na 10 stref tematycznych.

    więcej
  • Przepis na słodki stół

    Przepis na słodki stół 0

    Słodki stół jest już nie tylko wręcz obowiązkowym elementem wesel, stale zdobywa też popularność na wszelkiego rodzaju celebracjach, takich jak urodziny, jubileusze czy inne wyjątkowe okazje. Słodkie stoły to już nie tylko ciasto, ] to idealny sposób, aby zachwycić gości i stworzyć niezapomnianą atmosferę.

    więcej
  • Kule z papieru waflowego

    Kule z papieru waflowego 0

    Kule i półkule z papieru waflowego to jeden z gorętszych trendów tego sezonu. Nadadzą oryginalnego wyglądu i lekkości każdemu tortowi. W zależności od koloru będą pasować do wielu okoliczności i stylu uroczystości.

    więcej
  • Kakao to nie tylko barwnik

    Kakao to nie tylko barwnik 0

    Jest składową wielu ciast i deserów, nadaje im brązowy kolor i czekoladowy aromat. Czym różni się kakao naturalne od holenderskiego? I o czym należy pamiętać, dodając je do wypieków?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe