...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Listopadowy Mistrz Branży

    Listopadowy Mistrz Branży 0

    Sytuacja na świecie zmienia się z dnia na dzień, nie napawając optymizmem. My niezmiennie jesteśmy z Wami. I właśnie oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

    więcej
  • Kolorowy warsztat - barwniki

    Kolorowy warsztat - barwniki 0

    Angelika Chwyć podzieli się z wami warsztatem tworzenia cukrowo­-czekoladowych dekoracji. Światowej klasy ekspertka zaprezentuje: autorskie techniki dekorowania, ciekawe eksperymenty z surowcami i niezbędne narzędzia i akcesoria,
    które ułatwiają pracę dekoratorom.

    więcej
  • Nowości w ofercie Dorosiowe Ranty

    Nowości w ofercie Dorosiowe Ranty 0

    Właścicielki pracowni „torty na zamówienie” oraz cukiernie i kawiarnie mogą zamówić w firmie Marcina Dorosia taśmę rantową do tworzenia deserów na zimno oraz minicylinderki do formowania i wypieku deserów.

    więcej
  • Planujemy wyprawę klienta – skuteczna strategia sprzedaży

    Planujemy wyprawę klienta – skuteczna strategia sprzedaży 0

    Wyobrażasz sobie zdobycie ośmiotysięcznika bez wcześniejszego zaplanowania wyprawy? To niemożliwe! Tymczasem wielu przedsiębiorców próbuje osiągnąć szczyt popularności wśród konsumentów bez ustalania strategii działania. To błąd, jeśli go popełniasz, łatwo się poddać albo pobłądzić. Mam na to sposób!

    więcej
  • Poznaj korzyści ze współpracy z E-torty.pl

    Poznaj korzyści ze współpracy z E-torty.pl 0

    Większość cukierni skupia się na sprzedaży lokalnej – oferują wypieki w swoich sklepach lub przygotowują je na zamówienie. Piekarnie i cukiernie odpowiadają wówczas na potrzeby okolicznej klienteli, która mieszka po sąsiedzku lub robi zakupy w drodze do lub wracając z pracy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe