...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Biznes z misją - czerwcowe wydanie Mistrza Branży już dostępne

    Biznes z misją - czerwcowe wydanie Mistrza Branży już dostępne 0

    Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania, a także przekonujemy, że róża to nie tylko nadzienie do pączków, desery mogą być zdrowsze, niż lekarstwa oraz że warto sprzedawać online.

    więcej
  • Owocowo, kwieciście i słodko - nowe wydanie Mistrza Branży

    Owocowo, kwieciście i słodko - nowe wydanie Mistrza Branży 0

    Na jakie superowoce czekają Polacy tego lata? Jak obniżyć poziom cukru w produktach cukierniczych? Gdzie w Polsce serwuje się autentyczne japońskie słodkości? Jakie skarby znajdziemy w ogródku? I dlaczego emocje są w ciastkach równie ważne jak cukier, tłuszcz czy mąka? Zapraszamy do lektury nowego wydania!

    więcej
  • Flash News Mix - przegląd dekoracji i akcesoriów

    Flash News Mix - przegląd dekoracji i akcesoriów 0

    Wesela, komunie, Dzień Mamy i inne okoliczności nie obędą się bez słodkiej atrakcji. Tort czy desery na specjalne okazje wymaga zaś wyjątkowych dekoracji. Zobacz nasz przegląd, który pozwoli ci usprawnić pracę i doda szyku produktom w twojej pracowni i cukierni.

    więcej
  • Rozwiń swój Instagram z darmowym kalendarzem publikacji!

    Rozwiń swój Instagram z darmowym kalendarzem publikacji! 0

    Jeśli prowadzimy markę cukierniczą i inne biznesy, konieczna jest strategia, spójność działania. Ważny jest też marketing oraz systematyczne kampanie produktowe. Darmowy kalendarz od Lasdolci.pl pomoże ci w prowadzeniu mediów społecznościowych. Podejmij z nami miesięczne wyzwanie!

    więcej
  • Nadchodzi wiosna cukiernictwa - czytaj nowe wydanie Mistrza Branży!

    Nadchodzi wiosna cukiernictwa - czytaj nowe wydanie Mistrza Branży! 0

    Czekolada z fiołkiem i geranium, pokrzywa w cieście oraz chlebie, rzeźbienie tortów i ich przewożenie, lody z watą cukrową, ale też bez cukru. A na naszej okładce laureaci I Mistrzostw Polski na Pralinę - Lesia Moroz i Krystian Sak. Zapraszamy do rozkwitającego ogrodu wiedzy i inspiracji w nowym Mistrzu Branży.

    więcej
  • Wiosna i Wielkanoc z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Wiosna i Wielkanoc z nowym wydaniem Mistrza Branży 0

    Co daje wygrana w prestiżowym konkursie, oprócz zastrzyku adrenaliny i zaszczytnego tytułu? O tym opowiadają laureatki 1. miejsca na Mistrzostwach Cukierniczych Polski 2022 - Angelika Chwyć i Renata Martyna. A oprócz tego - wielkanocne comfort food, świąteczne receptury i migawki z Expo Sweet 2022.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe