...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Dekorowanie

  • Nadchodzi wiosna cukiernictwa - czytaj nowe wydanie Mistrza Branży!

    Nadchodzi wiosna cukiernictwa - czytaj nowe wydanie Mistrza Branży! 0

    Czekolada z fiołkiem i geranium, pokrzywa w cieście oraz chlebie, rzeźbienie tortów i ich przewożenie, lody z watą cukrową, ale też bez cukru. A na naszej okładce laureaci I Mistrzostw Polski na Pralinę - Lesia Moroz i Krystian Sak. Zapraszamy do rozkwitającego ogrodu wiedzy i inspiracji w nowym Mistrzu Branży.

    więcej
  • Wiosna i Wielkanoc z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Wiosna i Wielkanoc z nowym wydaniem Mistrza Branży 0

    Co daje wygrana w prestiżowym konkursie, oprócz zastrzyku adrenaliny i zaszczytnego tytułu? O tym opowiadają laureatki 1. miejsca na Mistrzostwach Cukierniczych Polski 2022 - Angelika Chwyć i Renata Martyna. A oprócz tego - wielkanocne comfort food, świąteczne receptury i migawki z Expo Sweet 2022.

    więcej
  • Tortowe Q&A

    Tortowe Q&A 0

    Wszystko, co chcieliście wiedzieć o tortach, ale nie mieliście czasu zapytać. Wątpliwości rozwiewają nasze ekspertki – Marlena Doroś i Katarzyna Chudy.

    więcej
  • Słodkości z głębią

    Słodkości z głębią 0

    Owoce w galaretce to świetne rozwiązanie. A gdyby tak zatopić w niej kwiaty, zwierzęta, a nawet całe scenerie? Dzięki cierpliwości, żelatynie i strzykawce Aneta Sawczenko tworzy jadalne cuda.

    więcej
  • Słodka konstrukcja – składanie tortu

    Słodka konstrukcja – składanie tortu 0

    Podczas przygotowania tortu często skupiamy się na smaku i na tym, żeby tynk był gładki, a kant ostry. Rzadko zastanawiamy się nad tak podstawową sprawą, jak jego składanie. Tymczasem od tego zależy ostateczny wygląd deseru.

    więcej
  • Spotkaj się z nami na Expo Sweet 2022

    Spotkaj się z nami na Expo Sweet 2022 0

    Odwiedź największe targi branżowe w Polsce! Wystawcy, konkursy, pokazy mistrzów i przede wszystkim integracja środowiska piekarskiego, cukierniczego i lodziarskiego. To wszystko już 27 lutego-2 marca w Warszawie. Zapraszamy!

    więcej
  • Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży

    Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży 0

    Jak odżywiają się fleksitarianie? Co znaczy "comfort food" w branży lodziarskiej? Czy prowadzenie piekarni w dobie kryzysu cenowego ma sens? A na naszej okładce mama, żona i businesswoman - Ewa Wajs z odpowiedzią na pytanie - jak z sukcesem prowadzić pracownię cukierniczą, nie rezygnując z życia rodzinnego i spełniania marzeń.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe