...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Konkurs  Gourmand World Cookbook Awards rozstrzygnięty!

    Konkurs Gourmand World Cookbook Awards rozstrzygnięty! 0

    Wśród nagrodzonych znalazła się dr Magdalena Tomaszewska - Bolałek i jej książka „Tradycje kulinarne Szwecji”. Gourmand World Cookbook Awards to prestiżowy konkurs odbywający się od 1995 roku, w którym rozdawane są nagrody dla najlepszych książek kulinarnych na świecie.

    więcej
  • Strategia  cenowa w piekarni i cukierni

    Strategia cenowa w piekarni i cukierni 0

    Wiele piekarni i cukierni w Polsce nieświadomie pracuje na swoją klęskę zakładając, że klient gotowy jest płacić za chleb, bułki, ciasta i torty bez górnej granicy cenowej. Co robić dalej? - to jest dylemat dla piekarza i cukiernika.

    więcej
  • Owocowe lato

    Owocowe lato 0

    Sezonowość to dobry klucz do tworzenia oferty zarówno cukierni, jak i piekarni czy lodziarni. Poznaj owocowy kalendarz, a także walory zdrowotne tych letnich darów natury.

    więcej
  • Już w 7 czerwca Kongres Firm Rodzinnych

    Już w 7 czerwca Kongres Firm Rodzinnych 0

    We Wrocławiu odbędzie się 5. już edycja Kongresu Firm Rodzinnych, jednego z największych w kraju wydarzeń adresowanych do przedsiębiorców rodzinnych. Odnowa od nowa – to hasło przewodnie tegorocznego spotkania. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny, ruszyły zapisy uczestników.

    więcej
  • Lody z łubinem wchodzą na amerykański rynek

    Lody z łubinem wchodzą na amerykański rynek 0

    Bezmleczne, wegańskie, bezpieczne dla alergików, ze sporą ilością białka i błonnika. Takie są lody na bazie fasoli łubinu produkowane przez Wicked Kitchen, które niedawno zadebiutowały na amerykańskim rynku.

    więcej
  • Ukwiecony i wonny maj

    Ukwiecony i wonny maj 0

    Żywe dekoracje w postaci roślin i kwiatów są istotnym elementem wystroju. Mają one niebagatelny wpływ na nasze zdrowie fizyczne i psychiczne, co potwierdzają liczne badania, wywołują również wiele pozytywnych skojarzeń. Kreują atmosferę miejsca, dodają elegancji, wprowadzają do wnętrza życie, świeżość.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe