czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

Lody Karmel z solą morską - słodko-słony paryski smak 1

dodano ,Sempre2, materiał promocyjny

autor: Krzysztof Smoleń, Sempre Group

Wydawać by się mogło, że połączenie karmelu i soli morskiej się wyklu­cza. Nic bardziej mylne­go. Sól i karmel wspa­niale się uzupełniają. Sól podbija słodycz karmelu, który zyskuje na wytraw-ności. Takie połączenie sprawia, że nasze kubki smakowe mogą liczyć na wyjątkowe doznania: po słodkim karmelowym kęsie jesteśmy zaska­kiwani lekko słonym zakończeniem.

 

WARIANT I – LODY GŁADKIE
3,70 kg bazy
0,20 kg Pasty Carmel (Pernigotti)
0,20 kg śmietanki
0,01 kg soli

 


WARIANT II
3,70 kg bazy
0,20 kg Pasty Carmel (Pernigotti)
0,20 kg śmietanki
0,02 kg soli
0,2 kg Variegato Crocchi (Pernigotti)



Komentarze (1)

  • Lody Lida (gość)

    Nam bardzo podoba się owe połączenie!

    odpowiedz

    0 + -
Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Inne receptury przygotowane przez Sempre

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe