dodano , Sempre, materiał promocyjny

Lody Karmel z solą morską - słodko-słony paryski smak

autor: Krzysztof Smoleń, Sempre Group

Wydawać by się mogło, że połączenie karmelu i soli morskiej się wyklu­cza. Nic bardziej mylne­go. Sól i karmel wspa­niale się uzupełniają. Sól podbija słodycz karmelu, który zyskuje na wytraw-ności. Takie połączenie sprawia, że nasze kubki smakowe mogą liczyć na wyjątkowe doznania: po słodkim karmelowym kęsie jesteśmy zaska­kiwani lekko słonym zakończeniem.

 

WARIANT I – LODY GŁADKIE
3,70 kg bazy
0,20 kg Pasty Carmel (Pernigotti)
0,20 kg śmietanki
0,01 kg soli

 


WARIANT II
3,70 kg bazy
0,20 kg Pasty Carmel (Pernigotti)
0,20 kg śmietanki
0,02 kg soli
0,2 kg Variegato Crocchi (Pernigotti)



Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Sempre

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji