Receptury
Lista artykułów
Zobacz pełną listę receptur-
-
Kruche słodkości 0
autorzy, uczniowie: Mariola Zabielska, Zbigniew Strachota, nauczyciel prowadzący: Anna Matysiak
więcej -
Wigilijne gwiazdy 0
autorzy, uczennice: Daria Anna Błaszkiewicz – ciasto drożdżowe, Karolina Kosińska – masa makowa, nauczyciel prowadzący: Anna Maria Chrin
więcej -
Choinki z ciasta drożdżowego z masą makową 0
autorzy, uczniowie: Karolina Górska: ciasto drożdżowe, Adrian Pomagier: masy makowa, nauczyciel prowadzący: Hanna Michalska
więcej -
Tort luxueux 0
autor: Wojciech Rzepecki – mistrz cukiernictwa z Gdańska, szef produkcji sopockiej cukierni Capuccino Cafe
więcej -
Lody mocno czekoladowe 0
autor: Tomasz Szypuła – aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie
więcej -
Owocowe czekoladki birmańskie 0
autor: Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec
więcej