...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Milkshake – od powstania do produkcji

    Milkshake – od powstania do produkcji 0

    Milkshake pojawił się w Polsce ponad 20 lat temu i jeszcze nie doczekał się spolszczonej nazwy. W dosłownym tłumaczeniu oznacza „wstrząśnięte mleko”. Już z tego można wywniosko­wać, w jaki sposób powstaje ten genialny „deseronapój”, który na całym świecie ma wiele wariantów.

    więcej
  • Opakowania przyszłości – jakie lub czym będą?

    Opakowania przyszłości – jakie lub czym będą? 0

    Branża producentów opakowań musi elastycznie dopasowywać się do coraz szybszych zmian na rynku oraz rosnących wymagań ekologicznych. Czy to oznacza, że niedługo bułkę zjemy razem z torebką? Jadalne opakowania to jedno z rozwiązań przyszłości.

    więcej
  • Przyjmij do pracy literaturę!

    Przyjmij do pracy literaturę! 0

    Tymi słowami Uniwersytet Warszawski przekonuje, że nie tylko tworzenie literatury, ale i jej poznawanie ma wpływ na nasz rozwój zawodowy. Dlatego już od października otwiera nowe i unikatowe w skali kraju studia podyplomowe Literatura – kultura – biznes. Zapisy już ruszyły i potrwają do końca września.

    więcej
  • Metody produkcji  tabliczek czekolady – cz. IV

    Metody produkcji tabliczek czekolady – cz. IV 0

    Kończąc serię artykułów „Metody produkcji tabliczek czekolady”, zatrzymamy się przy tabliczkach napowietrzanych, uważa­nych przez wielu konsumentów za smaczniejsze od tradycyjnych tabliczek masywnych. Czy rzeczywiście tak jest? Co sprawia, że tak często po nie sięgają nie tylko dzieci? I skąd tyle bąbelków w ich strukturze?

    więcej
  • Dodatkowe terminy szkolenia: Ręczne modelowanie figurek

    Dodatkowe terminy szkolenia: Ręczne modelowanie figurek 0

    W związku z dużym zainteresowaniem warsztatami Katarzyny Osieckiej informujemy, że nie ma już miejsc na szkolenie z ręcznego modelowania figurek w terminie 3-4 października. Dobra wiadomość jest taka, że organizator szkoleń, Akademia Słodka Kreacja, serdecznie zaprasza na szkolenie 21-22 listopada!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe