25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Rosnąca produkcja piekarni i cukierni, oparta na nowoczesnej technologii i tradycyjnych recepturach, to nie tylko nowe możliwości rozwoju, ale też duże wyzwania w zakresie informatyzacji.
W niedzielę, 11 października, zapraszamy na Spotkanie dla Kobiet Branży podczas targów BAKEPOL. Drogie Panie, bądźcie z nami. Razem zmierzymy się z faktami i mitami o roli kobiety w życiu i biznesie!
Obserwujemy globalny rynek spożywczy i odpowiadamy na zapotrzebowanie jego uczestników– przekonuje Agnieszka Szpaderska, manager targów WorldFood Warsaw.
Po miesiącu reżimu, minister edukacji Joanna Kluzik Rostkowska poinformowała, że udało jej się przywrócić do menu szkolnych sklepików drożdżówki. Zapowiada, że to nie koniec rozluźnienia przepisów.
Wystawa Tortów Okolicznościowych od zawsze stanowiła jedną z największych atrakcji targów Expo Sweet. Co roku zwiększa się ilość zgłoszeń oraz poziom uczestników. Tegoroczna edycja to również zmiany w regulaminie. Tym razem liczyć się będzie również smak!
Większości właścicieli polskich piekarni rzemieślniczych znane są automatyczne systemy załadowcze – zarówno zasada działania, jak i korzyści wynikające z ich zastosowania. Wciąż jednak spora grupa nie dopuszcza myśli, że automatyzacja może zaistnieć właśnie w ich piekarniach.