...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Zysk moralny

    Zysk moralny 0

    Odpowiedzialny społecznie biznes to nie mrzonki o dobroczynności czy sposób na zrekompensowa­nie szkód wyrządzonych społeczeństwu. Etyczna przedsiębiorczość kryje się pod różnymi, mniej lub bardziej kompleksowymi działaniami.

    więcej
  • Felieton: Słodki trud

    Felieton: Słodki trud 0

    ‒ (...) nie będę słodzić, że było łatwo. Nawet dziewczyny, które zajmują się tym zawodowo i mają za sobą dziesiątki tortów, mówią wprost ‒ to jeden z najcięższych fachów. Jeden z tych, gdzie liczy się zarówno fantazja, talent, jak i fach w ręku ‒ pisze Aurora Czekoladowa w felietonie po szkoleniu z sugarcraftingu.

    więcej
  • Wielkanoc z jajem

    Wielkanoc z jajem 0

    Aleksandra Próchnicka, kucharz, realizuje przyuczenie do wykonywania określonej pracy w firmie P.H.U.,,DAWBOR", reprezentuje Ochotniczy Hufiec Pracy w Rybniku.

    więcej
  • Anna Daraż i Modecor, czyli tutorial na żywo

    Anna Daraż i Modecor, czyli tutorial na żywo 0

    Fajne miejsce, fajni ludzie, surowce najlepszej jakości oraz sugarcrafterka Anna Daraż ‒ to wszystko złożyło się na pierwsze spotkanie z cyklu 10 szkoleń firmy Modecor. 18 marca 2014 r. do Tarnowskich Gór przyjechało 12 pań, klientek firmy Sweet Decor, dla których styl angielski to pasja i sposób na życie.

    więcej
  • Mistrz Branży organizuje cykl szkoleń "Znakowanie żywności"

    Mistrz Branży organizuje cykl szkoleń "Znakowanie żywności" 0

    Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w organizowanych przez nas szkoleniach dot. znakowania żywności. Szkolenia będą prowadzone przez specjalistę ds. bezpieczeństwa i znakowania żywności Wiolettę Bogusz-Kaliś. Zapraszamy do skorzystania z atrakcyjnych cen, obowiązujących przy zgłoszeniu i wpłacie w 1 terminie!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe