...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Myśli uporządkowane

    Myśli uporządkowane 0

    To, ile godzin pracujemy oraz jak efektywnie to robimy, zależy od nas samych. Bez względu na to, jak wiele czasu poświęcamy na cele zawodowe, możemy usprawnić organizację pracy i czasu. Dzięki temu będziemy mogli wykonać te same czynności w krótszym czasie, a tym samym zyskać dodatkowe minuty.

    więcej
  • Czekolada warta gwiazdki

    Czekolada warta gwiazdki 0

    W poszukiwaniu sekretnego składnika wyśmienitych czekoladowych deserów zaglądamy do kart restauracji odznaczonych gwiazdkami Michelina.

    więcej
  • Szlachetny nugat

    Szlachetny nugat 0

    Mówisz nugat, myślisz orzech (z łac. nux). Laskowy lub słodki migdał. W grę nie wchodzą orzechy włoskie ani gorzkie migdały. Ze względu na żmudny i wymagający proces produkcji, a także na wysublimowany smak nugat stanowi jeden z najbardziej szlachetnych surowców w branży cukierniczej. Obok marcepana, oczywiście.

    więcej
  • Artystyczna cukierkownia

    Artystyczna cukierkownia 0

    Przepis jest prosty. Najpierw trzeba zagotować masę karmelową do odpowiedniej temperatury. Wylewamy ją na kamienny blat i chłodzimy. Barwimy naturalnie. Oddzielamy kolory i wyrabiamy na haku do białości. Mistrz cukiernictwa zna ten stary przepis na słodycze twarde.

    więcej
  • Alergeny na etykiecie

    Alergeny na etykiecie 0

    Składniki alergenne w danym rodzaju żywności stanowią kryterium wyboru dla pewnych grup konsumentów, szczególnie tych cierpiących na alergie lub nietolerancje pokarmowe. Zmieniające się przepisy prawa żywnościowego mają na celu ochronę konsumentów i zapewnienie im właściwej informacji o kupowanej żywności.

    więcej
  • E-commerce dla początkujących cz.I

    E-commerce dla początkujących cz.I 0

    Internet to nieskończone możliwości nie tylko dla graczy i poszukiwaczy wirtualnych przygód, ale także dostępny dla każdego rynek. Cyberhandel to szybko rozwijająca się przestrzeń, w której mądry przedsiębiorca znajdzie dla siebie miejsce. My podpowiemy, jak to miejsce dobrze zorganizować, w krótkim cyklu o...

    więcej
  • Anatomia zła - nielegalny rynek żywności w Polsce

    Anatomia zła - nielegalny rynek żywności w Polsce 0

    Jakie są mechanizmy powstawania patologii w polskiej gospodarce, zwłaszcza w branży spożywczej? Gdzie tkwi słabość systemu prawnego i jak z tym walczyć? Zapraszamy do analizy Bronisława Wesołowskiego, prezesa Zarządu Głównego SITSpoż., prezentowanej podczas majowej konferencji w Szczytnie "Nielegalny rynek żywności...".

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe