...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Ekskluzywne 50m²

    Ekskluzywne 50m² 0

    Małe jest piękne, ale żeby piękna była mała przestrzeń sklepu cukierniczo-piekarniczego, to trzeba się dobrze przygotować. Wnętrze w rozmiarze S to w zasadzie test dla naszego zmysłu organizacyjnego. To także zabawa w kolory i triki, które sprawią, że „zyskamy” więcej przestrzeni.

    więcej
  • Piec w wielu kombinacjach…

    Piec w wielu kombinacjach… 0

    Obecność ciepłego pieca, przyjemny zapach w punkcie sprzedaży, wyjmowane i układane gorące bułki w koszach wiklinowych oddziałują na nasze zmysły podświadomie i mocniej niż reklama. Pierwsze skojarzenie na ten widok to świeżość. Świeże dla wielu ludzi oznacza po prostu to, co jest wypiekane na oczach klienta.

    więcej
  • Październikowa Polagra z nowymi pomysłami na biznes

    Październikowa Polagra z nowymi pomysłami na biznes 0

    Nowy termin, nowe pomysły na promocje wystawców i, co najważniejsze, nowe przestrzenie warsztatowo-szkoleniowe dla rzemieślników piekarstwa, cukiernictwa oraz lodziarstwa. Skąd te zmiany i na czym będą polegać, zapytaliśmy Joannę Jasińską, dyrektor targów Polagra-Tech.

    więcej
  • Cała prawda o miksach - dodaj swoją opinię

    Cała prawda o miksach - dodaj swoją opinię 2

    Wielu rzemieślników ma obawy przed stosowaniem w produkcji gotowych mieszanek ciast, twierdząc, że zawierają one szkodliwe substancje dodatkowe. Dla wielu rzemieślników gotowe mieszanki ciast to po prostu plama na honorze. Czy rzeczywiście ten diabeł jest taki straszny, jak go malują?

    więcej
  • E-urząd jeszcze dłużej!

    E-urząd jeszcze dłużej! 0

    Elektroniczny Urząd Podawczy (EUP) w związku z dużym zainteresowaniem użytkowników, będzie dostępny do końca września 2012 roku.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe