...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Non-stick

    Non-stick 0

    Pokrycia non-stick na blachach i formach ułatwiają prace oraz pozwalają wyeliminować lub znacznie zmniejszyć zużycie oleju, ale… nie każdy rodzaj takiej powierzchni będzie odpowiedni do wszystkich wypie­ków. W czym specjalizują się poszczególne powłoki, sprawdzimy w krótkim przewodniku firmy MAGOREX.

    więcej
  • Minipiekarnia i inne atrakcje na Targach Smaki Regionów

    Minipiekarnia i inne atrakcje na Targach Smaki Regionów 0

    Kto ma ochotę na pajdę chleba ze smalcem? Kieliszeczek tradycyjnej nalewki przygotowanej według staropolskiej receptury? A może na plaster szynki wędzonej w drewnianej beczce? Zapraszamy do Poznania! Specjałów ze wszystkich regionów naszego kraju będzie można spróbować na Targach Smaki Regionów (27-30 września br.).

    więcej
  • Zdrowo i naturalnie – słody

    Zdrowo i naturalnie – słody 0

    Słody to odpowiedź na obecne na rynku prozdrowotne trendy. Zapewniają nie tylko powtarzalność produktu, ale także doskonałą jakość i smak, których poszukują coraz bardziej świadomi swoich oczekiwań konsumenci. Pieczywo, wypiekane na słodach, kusi swoim wyglądem, spełniając wszyst­kie wymogi klienta i producenta.

    więcej
  • System CTR i zwijarka CSV od FRITSCH

    System CTR i zwijarka CSV od FRITSCH 0

    Piekarze, którzy odnieśli sukces, wiedzą, co przyciąga klientów do ich sklepów: mała, subtelna różnica. Klienci uwielbiają wyjątkowość i poszukują czegoś niepowtarzalnego. I dlatego firma FRITSCH stworzyła system CTR - uniwersalną i ekonomicznie wydajną linię produkcyjną dla wszystkich produktów zwijanych.

    więcej
  • EKO BIO ORGANIC Centrum z miejscem dla tradycyjnych produktów

    EKO BIO ORGANIC Centrum z miejscem dla tradycyjnych produktów 0

    Dobra informacja dla producentów żywności BIO, ale też dla tych, którzy produkują tradycyjnie (naturalnie)! Na Śląsku, w Mikołowie, z inicjatywy biopiekarza Bogdana Smolorza powstaje Handlowo-Edukacyjne EKO BIO Organic Centrum. Nowe miejsce zacznie działać 8 listopada 2014 r.

    więcej
  • Maszyny oraz piece firmy IBIS – tradycja i nowoczesność

    Maszyny oraz piece firmy IBIS – tradycja i nowoczesność 0

    IBIS jest jednym z największych producentów maszyn i pieców dla piekarni oraz cukierni w Polsce. Historia firmy sięga 1836 r.! Kontynuuje tradycje i systematycznie unowocześnia asortyment w bogatej ofercie. Można zaryzykować stwierdzenie, że IBIS jest prekursorem nowych rozwiązań w mechanizacji produkcji w polskich piekarniach.

    więcej
  • Eurofours – wyższy standard pieców

    Eurofours – wyższy standard pieców 0

    Renomę każdej firmy buduje się latami, a najlepszym jej potwierdzeniem są jakość i innowacyjność oferowanych produktów. W przypadku firmy Eurofours wszystko zaczę­ło się od pieców konwekcyjnych, a jakość i innowacja to od początku priorytety francuskiego producenta pieców znanych na całym świecie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe