25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Pokrycia non-stick na blachach i formach ułatwiają prace oraz pozwalają wyeliminować lub znacznie zmniejszyć zużycie oleju, ale… nie każdy rodzaj takiej powierzchni będzie odpowiedni do wszystkich wypieków. W czym specjalizują się poszczególne powłoki, sprawdzimy w krótkim przewodniku firmy MAGOREX.
Kto ma ochotę na pajdę chleba ze smalcem? Kieliszeczek tradycyjnej nalewki przygotowanej według staropolskiej receptury? A może na plaster szynki wędzonej w drewnianej beczce? Zapraszamy do Poznania! Specjałów ze wszystkich regionów naszego kraju będzie można spróbować na Targach Smaki Regionów (27-30 września br.).
Słody to odpowiedź na obecne na rynku prozdrowotne trendy. Zapewniają nie tylko powtarzalność produktu, ale także doskonałą jakość i smak, których poszukują coraz bardziej świadomi swoich oczekiwań konsumenci. Pieczywo, wypiekane na słodach, kusi swoim wyglądem, spełniając wszystkie wymogi klienta i producenta.
Piekarze, którzy odnieśli sukces, wiedzą, co przyciąga klientów do ich sklepów: mała, subtelna różnica. Klienci uwielbiają wyjątkowość i poszukują czegoś niepowtarzalnego. I dlatego firma FRITSCH stworzyła system CTR - uniwersalną i ekonomicznie wydajną linię produkcyjną dla wszystkich produktów zwijanych.
Dobra informacja dla producentów żywności BIO, ale też dla tych, którzy produkują tradycyjnie (naturalnie)! Na Śląsku, w Mikołowie, z inicjatywy biopiekarza Bogdana Smolorza powstaje Handlowo-Edukacyjne EKO BIO Organic Centrum. Nowe miejsce zacznie działać 8 listopada 2014 r.
IBIS jest jednym z największych producentów maszyn i pieców dla piekarni oraz cukierni w Polsce. Historia firmy sięga 1836 r.! Kontynuuje tradycje i systematycznie unowocześnia asortyment w bogatej ofercie. Można zaryzykować stwierdzenie, że IBIS jest prekursorem nowych rozwiązań w mechanizacji produkcji w polskich piekarniach.
Renomę każdej firmy buduje się latami, a najlepszym jej potwierdzeniem są jakość i innowacyjność oferowanych produktów. W przypadku firmy Eurofours wszystko zaczęło się od pieców konwekcyjnych, a jakość i innowacja to od początku priorytety francuskiego producenta pieców znanych na całym świecie.