...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Koa otwiera największą przetwórnię owoców kakowca w Ghanie

    Koa otwiera największą przetwórnię owoców kakowca w Ghanie 0

    Dla lepszego wykorzystania maksimum surowca z owoców kakaowych szwajcarsko-ghański startup Koa otworzył właśnie największą w Afryce przetwórnię. Celem jest rozwijanie współpracy z małymi producentami kakao, pozyskiwanie kontrahentów i wspólne tworzenie innowacji do produkcji czekoladowej, cukierniczej czy dla branży napojów.

    więcej
  • Oqo – nowa kuwertura z Valhrony

    Oqo – nowa kuwertura z Valhrony 0

    Francuski producent czekolad premium wprowadził do sprzedaży polewę z całymi ziarnami kakaowca. Produkt nazywa się „Oqo” i wpisuje się w trend wykorzystywania w cukiernictwie jak najbardziej naturalnych składników i jak najkrótszych składów.

    więcej
  • Muzyka odtwarzana w celach komercyjnych

    Muzyka odtwarzana w celach komercyjnych 0

    Muzyka w biznesie to nie tylko przyjemność, to także kwestia prawna, która może wpłynąć na przyszłość twojej firmy. W tym artykule zgłębiamy świat licencjonowania muzyki, z naciskiem na to, co każdy przedsiębiorca powinien wiedzieć, aby uniknąć fałszywych nut i kłopotliwych kar.

    więcej
  • Jesienią otwórzmy się na świat

    Jesienią otwórzmy się na świat 0

    W polskich warunkach nadchodzą chłodne, długie wieczory. Dni robią się ospałe, kurczy się czas między wschodem a zachodem słońca – a co za tym idzie, obcujemy z mniejszą ilością światła słonecznego.

    więcej
  • Premiera katalogu CHOCBOOK No. 2

    Premiera katalogu CHOCBOOK No. 2 0

    Z przyjemnością przedstawiamy Wam Chocbook No 2. Wraz z ofertą marki Barima Artisanal odkrywamy dla Was świat pełen cukierniczych doznań, zawartych w 15 różnorodnych recepturach. Chocbook No.2 to zbiór przyciągających spojrzenia aranżacji, fascynujących smaków i tekstur.

    więcej
  • Umiesz liczyć? Policz swój biznes!

    Umiesz liczyć? Policz swój biznes! 0

    Istnieje kilka powtarzających się powodów, jakie stoją na przeszkodzie do sukcesu małej piekarni lub cukierni. Jakich? Wielu właścicieli po prostu nie wie, jak zarządzać swoją firmą, robi to intuicyjnie, nie ma planu ani strategii.

    więcej
  • Powrót drożdżówki

    Powrót drożdżówki 0

    W piekarniach i cukierniach rzemieślniczych pojawiają się drożdżówki, które niewiele wspólnego mają z suchą, przesadnie słodką bułką. Czy te fit wypieki w wersji premium mają szansę zrehabilitować produkt w ostatnich latach uważany za samo zło?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe