...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • IBA powraca!

    IBA powraca! 0

    Największe i najbardziej popularne targi w branży o nazwie IBA, odbywające się raz na trzy lata powracają po pandemicznej przerwie. Wszyscy w branży czekają na to wydarzenie i szykują się na wiele atrakcji, nowości i trendów, które właśnie tutaj będą zaprezentowane po raz pierwszy na świecie!

    więcej
  • Czekoladowy rejs z Costa Cruises

    Czekoladowy rejs z Costa Cruises 0

    Już tej jesieni wielbiciele czekolady będą mogli wybrać się w niezwykłą podróż. Włoskie przedsiębiorstwo żeglugowe Costa Cruises (Costa Crociere) ogłosiło, że we współpracy z Barry Callebaut zabierze pasażerów w rejs o nazwie ChocoCruise – Explore the World of Chocolate, na pokładzie swojego flagowego statku Costa Toscana.

    więcej
  • Ciastko i pizza inspirowane Barbie

    Ciastko i pizza inspirowane Barbie 0

    Cieszący się popularnością film „Barbie” zainspirował cukierników i kucharzy, którzy zaczęli serwować w swoim menu wypieki i dania w kolorze różowym – charakterystycznym dla tematyki związanej ze słynną lalką.

    więcej
  • Kakao to nie tylko barwnik

    Kakao to nie tylko barwnik 0

    Jest składową wielu ciast i deserów, nadaje im brązowy kolor i czekoladowy aromat. Czym różni się kakao naturalne od holenderskiego? I o czym należy pamiętać, dodając je do wypieków?

    więcej
  • Lubelska Manufaktura Czekolady już otwarta!

    Lubelska Manufaktura Czekolady już otwarta! 0

    Edyta i Tomasz Machoniowie, właściciele lokali Słodko Słodko w Lublinie i Świdniku, stworzyli nowy koncept. 25. lipca przy ulicy Kościuszki w Lublinie otworzyli nową kawiarnię, która jest jednocześnie czekoladową manufakturą.

    więcej
  • Włoskie lody, francuskie rożki we Wrocławiu

    Włoskie lody, francuskie rożki we Wrocławiu 0

    Sezon letni to czas, kiedy cukiernie i lodziarnie prześcigają się w rozmaitych wariacjach mrożonych deserów. Chodzi nie tylko o połączenia smakowe, ale także o dodatki czy sposób podania. Wrocławska piekarnia Plon od kilku dni serwuje lody w croissantowych rożkach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe