...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Truskawki jak Walentynki

    Truskawki jak Walentynki 0

    Jemy coraz więcej truskawek poza ich polskim sezonem. Konsumpcję deklaruje już co czwarty Polak. Kobiety robią to znacznie częściej niż mężczyźni. Dziś dzień, w którym panowie kupią truskawek zdecydowanie więcej – Walentynki.

    więcej
  • Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 2

    Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 2 0

    Mleko od dawna stanowiło jeden z podstawowych surowców do wyrobu lodów, zwłaszcza tych, które powstawały obok innych słodkich deserów opartych na mleku lub śmietance. Zawartość substancji pochodzenia mlecznego jest w nich przeważająca, chociaż może się zmieniać w zależności od dodatku smakowego.

    więcej
  • Spotkaj się z nami na Expo Sweet 2022

    Spotkaj się z nami na Expo Sweet 2022 0

    Odwiedź największe targi branżowe w Polsce! Wystawcy, konkursy, pokazy mistrzów i przede wszystkim integracja środowiska piekarskiego, cukierniczego i lodziarskiego. To wszystko już 27 lutego-2 marca w Warszawie. Zapraszamy!

    więcej
  • Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży

    Comfort food, comfort business - nowy Mistrz Branży 0

    Jak odżywiają się fleksitarianie? Co znaczy "comfort food" w branży lodziarskiej? Czy prowadzenie piekarni w dobie kryzysu cenowego ma sens? A na naszej okładce mama, żona i businesswoman - Ewa Wajs z odpowiedzią na pytanie - jak z sukcesem prowadzić pracownię cukierniczą, nie rezygnując z życia rodzinnego i spełniania marzeń.

    więcej
  • Seminaria lodziarskie Savpol 2022

    Seminaria lodziarskie Savpol 2022 0

    W dniach 7 - 18 marca 2022 w ośmiu miastach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez firmę Savpol i partnerów.

    więcej
  • Fit Cake podsumowuje rok 2021: Jest lepiej!

    Fit Cake podsumowuje rok 2021: Jest lepiej! 0

    Na przekór globalnym tendencjom Fit Cake miniony rok zalicza udanych. Zwiększył o 100 proc. liczbę punktów franczyzowych – działa ich teraz na terenie Polski 50. Stworzył nowy system franczyzowy – Fit Cake Flex. Wprowadził na rynek trzy nowe submarki. Ostatecznie rok zamknął z obrotami o ponad 5 procent wyższymi niż w 2020.

    więcej
  • Veri Peri - kolor na czas światowych przemian

    Veri Peri - kolor na czas światowych przemian 0

    Po raz pierwszy w historii Instytut Pantone zerwał z 22-letnią tradycją i stworzył zupełnie nowy kolor, zamiast wyciągnąć kolejną pozycję z biblioteki 15 000 barw! Dlaczego postawiono właśnie na barwę niebieską z domieszką czerwieni? I jak ją uzyskać w jedzeniu, zachowując czystą etykietę?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe