...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Cukierniku, kucharzu! Upiecz chleb z Tomaszem Korfelem

    Cukierniku, kucharzu! Upiecz chleb z Tomaszem Korfelem 0

    Tomasz Korfel z Lajkonik.House of Bakery zaoferował swoją pomoc cukierniom i restauracjom, zachęcając je do wypieku chleba w tym trudnym czasie. Bezpłatnie dzieli się wiedzą, jak zrobić chleb w warunkach pracowni cukierniczej czy lokalu gastronomicznego. Z nami podzielił się recepturą na chleb razowy Graham na zakwasie poolish.

    więcej
  • Dobrem w koronawirusa!

    Dobrem w koronawirusa! 0

    Polscy piekarze, lodziarze i cukiernicy toczą walkę o przetrwanie w związku z kryzysem na rynku wywołanym epidemią. To nie znaczy, że w tej walce zapominają o innych. Przeciwnie – dzielą się wiedzą, karmią służbę zdrowia i edukują najmłodszych.

    więcej
  • PORADNIK: Jak zabezpieczyć się przed koronawirusem

    PORADNIK: Jak zabezpieczyć się przed koronawirusem 0

    Co powinieneś wiedzieć o koronawirusie? Jak chronić się przed nowym wirusem w zakładzie produkującym żywność, a jakie środki ostrożności wprowadzić w punktach sprzedaży? Podsumowaliśmy najważniejsze informacje i zalecenia Głównego Inspektoratu Sanitarnego. Przeczytaj koniecznie!

    więcej
  • Chroń siebie i pracowników piekarni – automatyzuj produkcję

    Chroń siebie i pracowników piekarni – automatyzuj produkcję 0

    Pandemia koronawirusa zasadniczo zmieniła sytuację w branży. Musimy z jeszcze większą starannością dbać o przestrzeganie warunków sanitarnych podczas produkcji pieczywa oraz zapewnić bezpieczeństwo pracownikom. Możemy łatwo usprawnić działanie naszego zakładu, stawiając na automatyczne sortowanie, liczenie i pakowanie bułek

    więcej
  • Koronawirus atakuje

    Koronawirus atakuje 0

    Koronawirus jest śmiertelnie niebezpieczny dla osób przewlekle chorych, w podeszłym wieku i… dla światowej gospodarki. Jaki wpływ już wywarł wirus z Wuhan i jak odbije się na naszej branży w Polsce?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe