...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Graine – nowa paryska piekarnia

    Graine – nowa paryska piekarnia 0

    Graine, czyli Ziarno to następny punkt na piekarniczej mapie Paryża i wymarzona piekarnia znanego w świecie gastronomii małżeństwa, Estelle i Benjamina Vigreux z Charente.

    więcej
  • Coś więcej niż pączek

    Coś więcej niż pączek 0

    Pączek inspirowany twórczością artysty, Jacksona Pollocka? Takie propozycje serwuje szefowa cukierni w Śląskiej Prohibicji. Deser ma swoją cenę, ale nie brakuje chętnych do uczczenia nim tegorocznego Tłustego Czwartku.

    więcej
  • Prognozy na 2023 rok. Mąka tańsza nie będzie

    Prognozy na 2023 rok. Mąka tańsza nie będzie 0

    Rolnicy, którzy w ostatnich miesiącach magazynowali zboże, licząc na kolejne podwyżki są mocno rozczarowani. Ceny spadły, a eksperci prognozują, że mogą się jeszcze nieco obniżyć. Mimo spadku cen pszenicy, cena mąki nie spada. Dlaczego?

    więcej
  • Chleb i wino w Grenoble

    Chleb i wino w Grenoble 0

    Były dziennikarz i były redaktor naczelny znanego francuskiego, sportowego tytułu „L’Équipe Magazine” - Jean Issartel otworzył w Grenoble piekarnię i winiarnię.

    więcej
  • Asprod zasilany Zieloną Energią

    Asprod zasilany Zieloną Energią 0

    Asprod ucina swój ślad węglowy! Zakład produkcyjny wraz z powierzchnią administracyjną oraz przyzakładowym sklepem firmowym zlokalizowane w Szczecinie-Dąbiu, zasilane są wyłącznie energią elektryczną pozyskiwaną w 100% ze źródeł odnawialnych, takich jak: słońce, wiatr, pływy czy biomasa.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe