...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Prawo Pracy 2021 - webinar z Adrianą Głuchowską

    Prawo Pracy 2021 - webinar z Adrianą Głuchowską 0

    Nadchodzący rok zapowiada wiele zmian w kodeksie pracy, które dotkną zarówno pracowników jak i pracodawców. Dowiedz się jakie zasady w zakresie zatrudniania pracowników będą obowiązywały po wejściu w życie nowych przepisów. Wydarzenie odbędzie się poprzez platformę ZOOM już 9.12.2020 o godzinie 10:00.

    więcej
  • Piernikowe osiedle z Kaszub

    Piernikowe osiedle z Kaszub 0

    Ściany domków muszą się składać w zgrabną bryłę, dach ma być równy, a komin prosty. Produkt ma być doskonały! Agnieszka Ganowicz-Rolbiecka tworzy tak piękne i liczne domki z piernika, że powstało już niemal całe osiedle!

    więcej
  • Kolejny lokal Bakery otwarty

    Kolejny lokal Bakery otwarty 0

    W Browarach Warszawskich została otwarta piekarnia specjalizująca się w polskim i francuskim pieczywie, tzw. wyrobach viennoiserie. To już drugi lokal rzemieślniczego konceptu piekarniczo-cukierniczego pod marką BAKERY w ramach grupy Enata Bread. Szefem piekarni i wspólnikiem został Michał Paleta.

    więcej
  • Listopadowe iluminacje

    Listopadowe iluminacje 0

    Listopad, opadają liście, przestrzeń wokół nas traci kolor,w powietrzu czuć chłód i wilgoć, na głowy naciągamy czapki, na szyje wracają szale. Dopada nas jesienna chandra…, a przed nami widmo półrocznej słoty i życia bez światła. Jak w takich warunkach nie dać się smutkom?

    więcej
  • Listopadowy Mistrz Branży

    Listopadowy Mistrz Branży 0

    Sytuacja na świecie zmienia się z dnia na dzień, nie napawając optymizmem. My niezmiennie jesteśmy z Wami. I właśnie oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe