Wielkanocny mazurek stefankowy z percepanowym kremem 0
autor: Marek Sobkowiak – doświadczony cukiernik z wieloletnim stażem. Mistrz świata cukiernictwa, trzykrotny mistrz Polski w cukiernictwie i główny technolog KOMPLET Polska
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autor: Marek Sobkowiak – doświadczony cukiernik z wieloletnim stażem. Mistrz świata cukiernictwa, trzykrotny mistrz Polski w cukiernictwie i główny technolog KOMPLET Polska
więcejautorka: Sylwia Grodzka-Haba – właścicielka cukierni Pani Foremka z Mysłowic
więcejautor: Wojtek Rzepecki, szef produkcji Capuccino Cafe Sopot, ambasador marki Pregel w Polsce.
więcejautor: Tomasz Szypuła, aktualny mistrz Polski w lodziarstwie, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie
więcej