Wielkanoc z pasją - receptury 0
Wielkanoc w wersji smakowitej tradycji, a także w postaci eleganckich i nowoczesnych monoporcji. Poznaj wyjątkowe receptury mistrzów. Nadajmy tegorocznemu świątecznemu stołowi jeszcze większego szyku!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wielkanoc w wersji smakowitej tradycji, a także w postaci eleganckich i nowoczesnych monoporcji. Poznaj wyjątkowe receptury mistrzów. Nadajmy tegorocznemu świątecznemu stołowi jeszcze większego szyku!
więcejautorka: Justyna Kawiak, ukończyła cukierniczą szkołę Le Cordon Bleu w Londynie. Pracowała m.in. w luksusowym hotelu Ritz.
więcejautor: Michał Turzyński – jego wizjonerstwo i poczucie estetyki można obserwować między innym w Centrum Kreacji Master Martini, gdzie jest jednym z wykładowców i technologów.
więcej