czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Receptury

Zobacz pełną listę receptur
  • Chleb bezglutenowy

    Chleb bezglutenowy 0

    autorka: Anna Archacka-Siermińska– szef kuchni w restauracji Wino&Friends w Warszawie

    więcej
  • Chleb orkiszowy

    Chleb orkiszowy 0

    autorka: Anna Archacka-Siermińska – szef kuchni w restauracji Wino&Friends w Warszawie

    więcej
  • Forum Idealnego Pączka

    Forum Idealnego Pączka 1

    Znamy już wymiary idealnej kobiety. A jak powinien wyglądać pączek, który stanie się obiektem pożądania nawet tych, co są na wiecznej diecie? Ten na pewno nie powinien być chudy. Raczej tłusty i pełen słodkiego nadzienia. Ale czy to wystarczy? Tajniki powstawania idealnego pączka zdradzili nam mistrzowie tego smakołyku.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe