
Pora na piknik i quiche 0
W oczekiwaniu na spotkania w lokalach gastronomicznych dobrym pomysłem są pikniki na świeżym powietrzu. A w piknikowym koszyku nie może zabraknąć quiche. Oto pomysł na ten przysmak autorstwa Michała Rutkowskiego.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W oczekiwaniu na spotkania w lokalach gastronomicznych dobrym pomysłem są pikniki na świeżym powietrzu. A w piknikowym koszyku nie może zabraknąć quiche. Oto pomysł na ten przysmak autorstwa Michała Rutkowskiego.
więcejOto kolejny sprawdzony przepis Tomasza Korfela, który pomaga cukiernikom i kucharzom "przebranżowić się" w czasach epidemii. Choć z pewnością pomysł na chrupiącą bułeczkę zainteresuje każdego miłośnika wypieków. Tym razem Tomek zaprasza na krakowskie bajgle.
więcejCiasto drożdżowe przeżywa absolutny rozkwit! Jak pokazują statystyki, to najchętniej wyszukiwane obecnie receptury w Internecie. Michał Rutkowski, młody warszawski cukiernik, podzielił się swoim pomysłem na klasyczne drożdżowe rogaliki ze słodkim nadzieniem.
więcejChoć nietypowe, to jednak się odbędą - święta Wielkanocne już za moment! Spędzone w najściślejszym gronie rodzinnym nie mogą odbyć się bez tradycyjnych słodkości. Przygotujcie z nami swoją ofertę z dowozem do domu, która osłodzi konsumentom niełatwy czas epidemii.
więcejTomasz Korfel z Lajkonik.House of Bakery zaoferował swoją pomoc cukierniom i restauracjom, zachęcając je do wypieku chleba w tym trudnym czasie. Bezpłatnie dzieli się wiedzą, jak zrobić chleb w warunkach pracowni cukierniczej czy lokalu gastronomicznego. Z nami podzielił się recepturą na chleb razowy Graham na zakwasie poolish.
więcej