czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Receptury

Zobacz pełną listę receptur
  • Boska czekolada w 9 odsłonach

    Boska czekolada w 9 odsłonach 0

    Pod wieloma względami jest niezastąpiona. Wprawia w dobry humor, neutralizuje jesienną melancholię i uzależnia jak mało co. Zniewala kobiety, urzeka mężczyzn, a przede wszystkim ma niesamowitą moc inspirowania cukierników i pasjonatów słodkości. Zobaczcie, co z niej przygotowali i na ile sposobów.

    więcej
  • Od pojęć do praktyki, cz. 1

    Od pojęć do praktyki, cz. 1 0

    Moda na cukiernictwo francuskie i hiszpańskie znalazła w Polsce bardzo podatny grunt. Wraz z finezyjnymi monoporcjami, profiterolkami i całą masą petit gateau wzbogacił się nie tylko asortyment witryn w naszych cukierniach. Rzemieślnicy zyskali nowe techniki pracy, ale też zupełnie nowy zasób słów obcych.

    więcej
  • Najpopularniejsze polewy w cukiernictwie

    Najpopularniejsze polewy w cukiernictwie 0

    W dekoracji tortów polewa odgrywa ogromną rolę, prawie najważniejszą. Na nic się zda efektowna, piękna i oryginalna dekoracja przy zaciekach z boku tortów lub pęcherzykach powietrza na wierzchu.

    więcej
  • Słodko, roślinnie i czekoladowo

    Słodko, roślinnie i czekoladowo 0

    Kiedy w styczniu 2017 r. przeprowadzałam wywiad z Pawłem Ochmanem, autorem bloga weganon.pl, jego książka była jeszcze w sferze marzeń i planów. Teraz to marzenie się spełniło. Nakładem wydawnictwa Znak ukazały się „Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe